Μαρία Φιλίππου: «Η Αιμιλία βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση»


Είναι από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς της γενιάς της κι έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Για μια ακόμη σεζόν παρακολουθούμε την Μαρία Φιλίππου στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». Η ίδια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τις εξελίξεις της σειράς.

Για την Αιμιλία, οι μεγάλες διαμάχες με τη Φαίη και τον Αχιλλέα συνεχίζονται;
«Με τη Φαίη υπάρχει μία διαμάχη, γιατί μάχεται το καλό με το κακό. Έχει τα δίκια της η Φαίη, αλλά πάντα περνά την κόκκινη γραμμή. Η Αιμιλία, από την πλευρά της, δεν το δέχεται. Όσον αφορά τον Αχιλλέα, σίγουρα, γιατί ό,τι και να συμβαίνει είναι το παιδί της».

Πώς εξελίσσονται οι διαβουλεύσεις με τη Sofo;
«Η Αιμιλία βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και προσπαθεί να διαχειριστεί όλα αυτά που της συμβαίνουν. Προσπαθεί να μαζέψει την οικογένεια της και αυτό της είναι πολύ δύσκολο, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Εγώ  πιστεύω ότι επειδή η ασφαλιστική δικλείδα των παιδιών είναι η οικογένεια, γιατί έτσι τα μεγάλωσε, αυτό θα το καταφέρει. Όσον αφορά τη Sofo, έχω την ελπίδα ότι πάλι θα νικήσει το καλό».

Υπάρχει και ο δαιμόνιος Ανδρέας…
«Πάντα θα κυνηγά ο Ανδρέας την Αιμιλία. Και πάντα μέσα μας υπάρχει ένας δαίμονας. Όταν όλα πηγαίνουν πρίμα, είναι εύκολο να κρατήσεις το τιμόνι. Ο ικανός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Εκεί βρίσκεται και το μεγαλείο αυτού του ρόλου. Η Αιμιλία πέφτει σε μικρά παραπτώματα, μόνο και μόνο για να νικήσει το σωστό», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ