Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μιλά για τον χωρισμό του από τη Φαίη Ξυλά και συγκινεί

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος τοποθετείται για τον χωρισμό του από τη Φαίη Ξυλά και τον τρόπο που το διαχειρίστηκαν.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν 15 χρόνια μαζί με την Φαίη Ξυλά και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Πάρη. Σε συνένντετυξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό τους και παραδέχεται ότι είναι η γυναίκα της ζωής του.

Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός σου από τη Φαίη Ξύλα.

Το ανέφερε η Φαίη, εγώ το επιβεβαίωσα. Έγινε ένας 15ετής κύκλος με τη Φαίη, ο οποίος ολοκληρώθηκε ήρεμα, ήπια, ανθρώπινα και πάμε παρακάτω. Έχουμε έναν κοινό δεσμό, τεράστιο, το γιο μας, αυτό δεν αλλάζει.

Το παιδί είναι ένας μεγάλος λόγος που σας κάνει να έχετε επικοινωνία;

Όταν έχείς πορευτεί μ” έναν άνθρωπο για 15 χρόνια και δεν νιώθεις όμορφα συναισθήματα για εκείνον, έννοια και αγάπη, πρέπει να είσαι κακός άνθρωπος ή να μη στέκεις στα καλά σου. Όταν έχείς ζήσει μ” έναν άνθρωπο 15 χρόνια, σου έχει σταθεί, δεν ενδιαφέρεσαι και δεν νοιάζεσαι
για εκείνον; Η Φαίη είναι ο άνθρωποε της ζωής μου, η, γυναίκα της ζωής μου.

Πώς καταφέρνεις μετά από 15ετη σχέση να μένει μακριά ο έρωτας και να δίνει χώρο σε μιας άλλης μορφής αγάπη, που δεν εμπεριέχει τον έρωτα;

Άλλα ζευγάρια ζούνε τον έρωτα για μήνες, άλλα για 2-3 χρόνια… κάποια στιγμή αυτό ξεθυμαίνει, από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου.

Συζητήσατε με τη Φαίη νωρίτερα για το πότε θα γνωστοποιήσετε το χωρισμό σας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεδομένου ότι σε συνέντευξη της στο ΛΟΙΠΟΝ ανέφερε ότι είσαστε χωρισμένοι περισσότερο από ένα χρόνο πριν γίνει γνωστό.

Όχι ιδιαίτερα, ήρθε από μόνο του. Η Φαίη το είπε αβίαστα σε μια ερώτηση που της έγινε.

Έπαιξε ρόλο ότι είχατε ένα και πλέον χρόνο να διαχειριστείτε τον τρόπο με τον οποίο θα το γνωστοποιούσατε;

Είναι αρκετό το διάστημα που έχουμε χωρίσει…Δεν υπήρξε διάστημα προσαρμογής. Από την αρχή που αποφασίσαμε ότι θα χωρίσουμε ήμασταν από κοινού συνειδητοποιημένοι και πήγαμε παρακάτω.

Βρήκατε τις ισορροπίες σας ευκολότερα από τη στιγμή που δεν υπήρχαν δημοσιεύματα;

Όχι, γενικώς στη ζωή μας δεν υπήρχαν αυτά, ούτε παπαράτσι μας ενόχλησαν ούτε τα μέσα μας αναστάτωσαν ή μας ανακάτωσαν ποτέ. Αν θέλει κάποιος, μπορεί να κρατήσει την προσωπική ζωή του για εκείνον. Δεν σκέφτηκα να μεθοδεύσω κάτι, πότε και πώς. Κοιτούσα να έχω την προσωπική μου ζωή για μένα και για τη Φαίη εν προκειμένω, να είμαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι.

Συνεχίζετε την επαγγελματική συνεργασία;

Φυσικά. Με τη Φαίη δεν είχαμε ποτέ τέτοια θέματα. Ενδιαφερόμαστε ο ένας για τον άλλον πάρα πολύ κι αυτό συνεχίζεται και τώρα. Δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν μιλάω για το κομμάτι αυτό, δεν με ενοχλεί. Αν αυτό συνεχιστεί για την υπόλοιπη μου ζωή, δεν θα με ενοχλήσει, αλλά θα βαρεθώ να το λέω.

Πηγή: Λοιπόν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here