Χρύσπα: «Το μιούζικαλ με ενδιαφέρει πολύ»

H Χρύσπα συμμετάσχει στο φετινό Your Face Sounds Familar και αποκαλύπτει σε συνέντευξή της ότι θέλει να ασχοληθεί με το μιούζικαλ.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξηγεί επίσης ότι οι βαθμολογίες δεν παίζουν ρόλο για εκείνη, ενώ αναφέρεται στην κριστική, τονίζοντας ότι την κάνει πιο δυνατή.

Πώς θα ήθελες να συνεχίσεις μετά το τέλος του Your Face Sounds Familar; Θα ήθελες να κάνεις μιούζικαλ;

Έχω πει και στο παρελθόν πως το μιούζικαλ με ενδιαφέρει πολύ. Και όσο περνάει ο και­ρός το προσεγγίζω ακόμη περισσότερο και σαν ιδέα και σαν μελέτη, θα ήθελα να κάνω, αλλά η αγάπη μου είναι το τραγούδι.

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό σου;

Αν δεν έχεις μελετήσει πολύ κάποιο, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εάν είναι το αγαπη­μένο σου. Αλλά σαν παιδάκι είχα ξεχωρίσει το «yfsf» και τη «Μαίρη Πόπινς». Τη Μαίρη Πόπινς θα την υποδυθώ την ερχόμενη Κυ­ριακή, το ήθελα πολύ και μου έτυχε. Έχω πολύ άγχος γι” αυτό, γιατί είναι πολύ δύσκο­λο αλλά παράλληλα πολύ εντυπωσιακό. Σε στενοχωρούν οι Βαθμολογίες; Δεν είμαι άνθρωπος που περιμένω κάποιος να με βαθμολογήσει. Είμαι άνθρωπος που περιμένω κάποιος να μου κάνει το σχόλιο του, να μου πει γιατί του άρεσε και γιατί όχι. Οι βαθμολογία εμένα είναι μηδενικής αξί­ας στο σόου, γιατί όλοι μας είμαστε ενεργοί και προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτε­ρο εαυτό μας. Μοιραία κάποιος θα πάρει το 3 και κάποιος το 12. Δεν δίνω σημασία στους βαθμούς, δίνω σημασία στην κριτική που γί­νεται. Και νομίζω ότι αυτό έχει και την περισ­σότερη αξία, γιατί από αυτό μαθαίνεις.

Ένας απλός βαθμός δεν λέει κάτι. Οπότε η αυστηρή κριτική σε κάνει πιο δυνατή;

Οτιδήποτε είναι πιο αυστηρό απέναντι μας και δεν μας φέρεται με το γάντι, οτιδήποτε είναι αυτής της μορφής μας κάνει καλύτε­ρους. Γιατί μελετάμε, δίνουμε περισσότε­ρη προσοχή και την επόμενη φορά γινόμα­στε καλύτεροι. Ολα αυτά μας πάνε μπροστά, οι κολακείες δεν σε πηγαίνουν μπροστά. Οι κολακείες σε εφησυχάζουν. Εγώ θέλω μία ωραία κριτική, είτε θετική είτε αρνητική, γιατί τη θεωρώ εποικοδομητική.

Πηγή: My Tv

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ