Ηρακλής: Ψάχνει τον πέμπτο φετινό προπονητή και οι οπαδοί του κάνουν χαβαλέ.


Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε σήμερα το “διαζύγιο” της με τον Μάνουελ Ρόκα, τρεις μήνες και επτά μέρες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους και πλέον ψάχνει τον 5ο φετινό της προπονητή. Το… αυτοτρολάρισμα των οπαδών του “Γηραιού”.

Ο Ηρακλής ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, αποτέλεσμα που οδήγησε τη διοίκηση των Θεσσαλονικέων στην απόφαση να απομακρύνει τον Μανουέλ Ρόκα από τη θέση του προπονητή. Ο Ισπανός τεχνικός κάθισε στον πάγκο του “Γηραιού” για 97 ημέρες, με απολογισμό πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Έτσι, ο Ηρακλής ψάχνει για τον 5ο του φετινό προπονητή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το καλοκαίρι με τον Σπύρο Μπαξεβάνο, ο οποίος -πριν κοουτσάρει σε επίσημο ματς- άφησε τη θέση του στον Αλέκο Βοσνιάδη, για να ακολουθήσουν οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Μάνουελ Ρόκα.

Να αναφέρουμε ότι ο Τάσος Κατσαμπής (είχε το πόστο του γενικού αρχηγού αλλά αποχώρησε), είχε κοουτσάρει στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα αναλάβει ο Μαργαρίτης Κεχαγιάς.

Οι φετινές εξελίξεις στον πάγκο του Ηρακλή έχουν κουράσει πολύ τους οπαδούς της ομάδας, που ακόμα και τώρα δεν χάνουν το χιούμορ τους. Έτσι και μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το αυτοτρολάρισμα που κάνουν, με την παρακάτω φωτογραφία που δημιούργησαν και πόσταραν σε σελίδα τους στο Facebook.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ