Ευρωεκλογές 2019: Ο Μητσοτάκης στη Βόρεια Ελλάδα για να εκμεταλλευθεί τη… Συμφωνία των Πρεσπών


«Μπορούμε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε». Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου από τη Λήμνο συνοψίζει το στόχο που βάζει η ΝΔ για τις ευρωεκλογές. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η ΝΔ έχει καθιερώσει ήδη το «Ελλάδα μπορούμε» ως το κεντρικό της σύνθημα από το συνέδριο του περασμένου Δεκεμβρίου.

«Σήμερα, η Ελλάδα χρειάζεται όραμα. Χρειάζεται κατεύθυνση και πάνω απ’ όλα αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να ξαναπιάσει το νήμα του υγιούς πατριωτισμού. Ενός πατριωτισμού, ο οποίος ενώνει και προτάσσει τις έννοιες της αλήθειας, της ευθύνης και κυρίως της σκληρής δουλειάς», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας μηνύματα για τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκει να εργαστεί η ΝΔ ως κυβέρνηση. Κυριάκος Μητσοτάκης: Έριξε… σουτάκια στο «Νίκος Σαμαράς»! pics

Στην οδό Πειραιώς αντιλαμβάνονται εξάλλου ότι το κλίμα για την κυβέρνηση έχει βαρύνει επικίνδυνα μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, διόλου τυχαίο είναι πως ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει εντός της εβδομάδας τις περιοδείες του στην επαρχία σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ για τις υποδομές, συνεχίζοντας τη σειρά των θεματικών εκδηλώσεων για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, με την υγεία και την παιδεία να έχουν προηγηθεί. Η κεντρική ιδέα όσων πρόκειται να πει ο κ. Μητσοτάκης είναι πως η ευημερία και η ανάπτυξη του τόπου περνούν μέσα από την ενίσχυση των υπαρχουσών υποδομών και τη δημιουργία νέων αντί των επιδοματικών πολιτικών και αυτό το είδος ανάπτυξης που επιλέγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ