Έγκλημα πάθους στο Πουκέτ; Καταζητείται Έλληνας ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του


Η αστυνομία στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης καταζητεί έναν Ελληνα ως ύποπτο για τη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του.

Η 43χρονη Niramon βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα στο οποίο έμενε το ζευγάρι, φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή στις 16 Φεβρουαρίου ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο έμενε το ζευγάρι και ειδοποίησε την οικογένεια του θύματος.

Ο σύζυγός της έφυγε από την Ταϊλάνδη για το Ντουμπάι, λίγες ώρες αφότου η γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή. Σύμφωνα με τις Αρχές τις Ταϊλάνδης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα κι έχουν ζητήσει από την Ιντερπόλ να εκδώσει κόκκινο σήμα για τη σύλληψή του.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο 42χρονος άντρας εργαζόταν σε νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας, ενώ έχει ήδη μια κόρη. Κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη Νιραμόν, ήταν ζηλιάρης και καταπιεστικός, σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος. Άνθρωπος του περιβάλλοντός της δήλωσε ότι οι συγγενείς της 43χρονης ανησυχούσαν για την ασφάλειά της.

Το 2016 είχε απειλήσει ότι θα την σκότωνε αν τον εγκατέλειπε και μια από τις αδελφές της Νιραμόν είχε πάει τότε στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλει, όμως έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Πηγή: thethaiger.com



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ