Σοκαρισμένο το NBA για τον φρικιαστικό τραυματισμό του Νούρκιτς (vids)


Ο Γιουσούφ Νούρκιτς υπέστη έναν από τους πιο φρικιαστικούς τραυματισμούς στο NBA και η φάση “στοιχειώνει” ακόμη τους πάντες, με παίκτες από όλες τις ομάδες να στέλνουν τη συμπαράστασή τους στον άτυχο Βόσνιο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Στο παιχνίδι των Πόρτλαντ Μπλέιζερς με τους Μπρούκλιν Νετς, ο Γιουσούφ Νούρκιτς έγινε τραγικός ήρωας, κερδίζοντας τα «φώτα» για το χειρότερο δυνατό λόγο, αφού σε ένα άτσαλο πάτημά του στο παρκέ «διέλυσε» το αριστερό του πόδι.

Η εικόνα είναι πραγματικά σοκαριστική, αφού ο Βόσνιος «γίγαντας» έκανε το πόδι του… κομμάτια και λύγισε την ώρα που δεχόταν τις πρώτες βοήθειες, με συμπαίκτες και αντιπάλους να μην μπορούν να πιστέψουν το μέγεθος του τραυματισμού.

Ο φρικιαστικός τραυματισμός του Νούρκιτς:

Ο τραυματισμός του Νούρκιτς προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο και παίκτες από όλες τις ομάδες του NBA, έσπευσαν να προσευχθηούν και να στείλουν τη συμπαράστασή τους στον άτυχο Βόσνιο αθλητή. Ο Μπλέικ Γκρίφιν, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Πάου Γκασόλ, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς και πολλοί ακόμη έγραψαν για αυτόν στο twitter.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ