Κόρινθος: Άγρια επεισόδια στα δικαστήρια με εξαγριωμένους Ρομά – Τραυματισμοί και χημικά (vids)


Ο 35χρονος που σκότωσε και επιχείρησε να εξαφανίσει σε λατομείο τον άτυχο άντρα μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου

Επίθεση δέχτηκε ο φίλος του 35χρονου άντρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο διαρρήκτη Ρομά έξω από το δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου.

Επεισόδια, χημικά και ένας τραυματίας στα δικαστήρια Κορίνθου, μετά από άγρια επεισόδια που προκάλεσαν συγγενείς του νεκρού ληστή. Τα δικαστήρια εκκενώθηκαν με την αστυνομία να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Οργισμένοι συγγενείς του 52χρονου, που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς ιδιοκτήτη σπιτιού, προσπάθησαν να μπουν στα δικαστήρια και ακολούθησαν επεισόδια, που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Ο άντρας που τραυματίστηκε είπε ότι χτυπήθηκε από τα θραύσματα των τζαμιών του δικαστηρίου. Οι δράστες τα έσπασαν με τα καδρόνια που κρατούσαν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρεπορτάζ του Alpha αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, προκειμένου να κατευναστούν τα πνεύματα. Η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι» με τους Ρομά να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς τους οικείους του 35χρονου δράστη. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή. Η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Ο 35χρονος που σκότωσε και επιχείρησε να εξαφανίσει σε λατομείο τον άτυχο άντρα μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

Υπερασπιζόταν την οικογένειά του
Ο δικηγόρος του 35χρονου, Αλέξης Κούγιας, τονίζει πως ο πελάτης του προσπαθούσε να προστατέψει την οικογένειά του.

Ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε ότι η μεταφορά του πτώματος στο λατομείο, ήταν μια πράξη πανικού και απελπισίας.

Ξεσπάει ο γιος του θύματος
«Και σκυλί να ήταν θα του φέρονταν καλύτερα» λέει στο «Έθνος» ένας από τους γιους του άτυχου 52χρονου, παραδεχόμενος ότι ο πατέρας του είχε παραβατική συμπεριφορά, αλλά το έκανε για να θρέψει την οικογένειά του, αφού έχει δύο αδέλφια με νοητική υστέρηση.

«Έκλεβε κάνα πορτοκάλι και τα πουλούσε μετά για να βγάλει 1-2 ευρώ. Και στην Αστυνομία τον ήξεραν. Μία φορά έχει πάει μόνο φυλακή, για έξι μήνες με έναν χρόνο. Δεν ήταν εγκληματίας, δεν άγγιξε τίποτα εκεί που πήγε. Ο πατέρας μου πήγε να κλέψει κοτόπουλα και τον σκότωσε. Με τι ψυχή αυτός ο άνθρωπος τον σκότωσε και μπόρεσε να πάει τον πετάξει με το αυτοκίνητο», σημειώνει.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αρνήθηκε πως ο πατέρας του κρατούσε μαχαίρι. «Ο πατέρας μου έπαιρνε κάποια φάρμακα και δεν μπορούσε να τρέξει για να γλιτώσει», ανέφερε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ