Ο Ντόναλντ Τραμπ αποθέωσε τον «Μέγα Αλέξανδρο»


Με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αποθέωσε τον «Μέγα Αλέξανδρο», όπως αποκαλούν, τον Ρώσο παίκτη του χόκεϊ επί πάγου, των Washington Capitals, Αλεξ Οβέτσκιν.

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» του χόκεϊ, μαζί με την ομάδα του επισκέφθηκαν τον Λευκό Οίκο και συνάντησαν τον Ντόναλντ Τραμπ για να δεχθούν τα συγχαρητήρια του Προέδρου για την κατάκτηση του Stanley Cup.

Ήταν ο πρώτος τους τίτλος και ο Ρώσος παίκτης δεν άφηνε από τα μάτια του το Κύπελλο. Ο Άλεξ Οβέτσκιν έγινε και MVP των playoff και η χαρά του ήταν διπλή.

«Αυτός ο τύπος. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να τον θαυμάζω. Είναι ιδιαίτερος. Κοιτάξτε τα χέρια του. Ένας μεγάλος αθλητής, ένας μεγάλος παίκτης. Όλοι τους είναι», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ρώτησε που είναι η κόρη του Ιβάνκα που είναι όπως είπε μεγάλη θαυμάστρια των Washington Capitals.

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» είναι 13 χρόνια παίκτης των Washington Capitals στο NHL, και η πίστη του σε αυτή την ομάδα απέδωσε αυτή την σεζόν. Ο Τραμπ μάλιστα προέβλεψε ότι θα το σηκώσουν και φέτος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ