ΠΑΟΚ: “Τρέχουν” οι διαδικασίες για την ανέγερση της Νέας Τούμπας


Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση της κοινής ομάδας εργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των σχετικών φορέων για την ανέγερση της Νέας Τούμπας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (20.03.2019) η δεύτερη συνεδρίαση της κοινής Ομάδας Εργασίας μεταξύ των ανθρώπων της ΠΑΕ και των φορέων για την πορεία υλοποίησης του νέου γηπέδου του “δικεφάλου του Βορρά”.

Στην συνεδρίαση της ομάδας συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι της ομάδας μελέτης με επικεφαλής τον Αρχιτέκτονα Πολεοδόμο, κ.Δούμα.

Στη συνάντηση οριστικοποιήθηκε μετά την επεξεργασία των δεδομένων το προηγούμενο διάστημα για το όριο του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και των παρεμβάσεων που απαιτούνται , το οποίο θα τεθεί προς έγκριση στα συμβούλια των φορέων (Δήμος Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας) το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η έγκριση της πρότασης του ΕΧΣ από τα αρμόδια Συμβούλια αποτελεί σημαντικό βήμα για την προέγκρισή του από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Με την λήψη της προέγκρισης ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και των υπόλοιπων αναγκαίων αρχιτεκτονικών μελετών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ