Ευρωεκλογές 2019: “Σύννεφα” για Βερναρδάκη στο ΣΥΡΙΖΑ


Στο στόχαστρο πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χριστόφορος Βερναρδάκης εξ αιτίας κάποιων αποφάσεων.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Βερναρδάκης έχει χρεωθεί την υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου η οποία όπως είναι γνωστό παραιτήθηκε από το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος μετά τις αποκαλύψεις ότι εισέπραττε για πεντέμισι χρόνια την σύνταξη της μητέρας που έχει πεθάνει .

Τα στελέχη που έχουν στοχοποιήσει τον Χριστόφορο Βερναρδακη ισχυρίζονται ότι ο υπουργός δεν εξέτασε όσο έπρεπε την υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα γνωστά προβλήματα.

Δηλαδή δεν ρώτησε για τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να είχε με το δημόσιο ή την δικαιοσύνη η υποψήφια βουλευτής ή εάν ρώτησε, δεν εκτίμησε σωστά την απάντηση που του δόθηκε. Ακόμα θεωρούν ότι την στιγμή της κρίσης δεν έδωσε σωστή εικόνα για το θέμα στον πρωθυπουργό ο οποίος βρισκόταν στις Βρυξέλλες με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να πάρει αποφάσεις ο Αλέξης Τσίπρας.

Τόσο τα στελέχη της κυβέρνησης όσο και οι κομματικοί παράγοντες που εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με την τακτική που ακολουθεί ο Χριστόφορος Βερναρδάκης σε πολλά θέματα ισχυρίζονται ότι πολλές φορές ενεργεί χωρίς να λαμβάνει υπ όψη του το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα της αριστεράς.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ