ΝΔ για κόντρα Τσακαλώτου – Πετρόπουλου: Συνεχίζουν να εξαπατούν τους συνταξιούχους

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις γνωστές μεθόδους δημαγωγίας και λαϊκισμού», αναφέρει ο τομεάρχης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε το θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον υπουργό Οικονομίας και τον υφυπουργό Εργασίας, σχετικά με τη φημολογία περί νέου επιδόματος, που βαφτίστηκε «δώρο Πάσχα».

Ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, έκανε λόγο για «κοροϊδία» και «ψεύδος» του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορεί ότι χρησιμοποιώντας «τις γνωστές μεθόδους δημαγωγίας και λαϊκισμού» παίζει με την αγωνία και την ελπίδα εκατομμυρίων συνταξιούχων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του τομεάρχη της ΝΔ:

«Μόλις λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις γνωστές μεθόδους δημαγωγίας και λαϊκισμού.

Για ακόμη μια φορά δεν διστάζει να εμπορευτεί την ελπίδα και την αγωνία εκατομμυρίων συνταξιούχων, οι οποίοι βρίσκονται ξανά θεατές στο θέατρο κοροϊδίας και ψεύδους του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη μια ο υφυπουργός εργασίας υπόσχεται και από την άλλη ο υπουργός Οικονομικών διαψεύδει

Στο επίκεντρο βρέθηκε και πάλι η 13η και 14η σύνταξη, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί προεκλογικά και που σήμερα – λίγο πριν τις εκλογές- πάλι υπόσχεται.

Ο υφυπουργός Εργασίας διαβεβαιώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν, αλλά, ο υπουργός Οικονομικών τον αδειάζει.

Ας καταλάβουν, επιτέλους, ότι δεν έχουν το δικαίωμα να παίζουν με την αγωνία και την ελπίδα εκατομμυρίων συνταξιούχων».

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here