Μην υποτιμήσεις ποτέ αυτήν την πλευρά των ζωδίων!


Μπορεί μερικές φορές, παρατηρώντας κάποια άτομα, να κρίνεις ότι ορισμένα στοιχεία του χαρακτήρα τους είναι αδύνατο να αναδειχθούν. Κι όμως, υπάρχει ένα και μοναδικό στοιχείο σε κάθε ζώδιο που δεν θα έπρεπε να αγνοείς, ούτε να το υποτιμάς.

Ας τα δούμε ένα-ένα:

ΚΡΙΟΣ

Πέφτει κάτω, ξανασηκώνεται και πάλι από την αρχή!

Αν οποιοσδήποτε υποτιμήσει την δύναμη της αποφασιστικότητάς του, έχει μαύρα μεσάνυχτα. Αυτό για το οποίο σίγουρα ξεχωρίζει είναι ότι δεν τα παρατάει.

Επειδή μερικές φορές μπορεί να αποχωρήσει, δεν σημαίνει ότι τα παράτησε. Απλώς, έχει πάρει απόφαση ότι το μονοπάτι που ακολουθούσε δεν συμβαδίζει με τους στόχους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ξεφύγεις, θα σε φρενάρει

Μπορεί να είναι μια τεράστια τρυφερή αρκούδα, όταν χρειάζεται βοήθεια κάποιος που αγαπάει, αλλά όλο αυτό σταματάει απότομα, όταν τα πράγματα ξεφύγουν από το δρόμο της λογικής.

Ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμήσεις σε έναν Ταύρο είναι η ικανότητά του να πατάει φρένο ακριβώς τη στιγμή που κρίνει ότι πρέπει να το κάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

O Flipper!

Υπάρχουν δύο όψεις σε κάθε νόμισμα και ο Δίδυμος είναι ο άρχων της… κωλοτούμπας! Κανείς δεν θα έπρεπε να υποτιμά την ευελιξία και την προσαρμοστικότητά του σε κάθε κατάσταση, ανεξάρτητα πόσο μπερδεμένη είναι.

Ο Δίδυμος έχει φύγει ήδη κι εσύ μπορεί να… σέρνεσαι για να τον φτάσεις. Αλλά, ακόμα, κι αν βρίσκεται εκτός μιας κατάστασης, ανεξάρτητα πόσο δύσκολη είναι, μαθαίνει να προσαρμόζεται… πολύ γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φύλακας άγγελος!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια για τον Καρκίνο από το πόσο βαθιά συναισθηματικός μπορεί να είναι, ακόμα κι αν διαθέτει αρκετή εξυπνάδα για να μην το δείχνει.

Για έναν Καρκίνο, το πρώτο και κυριότερο για το οποίο δεν χρειάζεται να αμφιβάλλεις είναι πόσο πολύ νοιάζεται για τους δικούς του ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Ο εγκέφαλος ενός Ninja!

Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται χρόνο για να σκεφτούν πριν πράξουν και ο Λέων όπου χρειάζεται βαθιά σκέψη είναι ο… βασιλιάς!

Δεν υπάρχει όριο στο πόσο πολύ επιθυμεί να εξερευνήσει και να ξαναερευνήσει μια κατάσταση, μέχρι να κατανοήσει ολοκληρωτικά κάθε πτυχή της. Ο Λέων είναι ο αυθεντικός ορισμός ενός ηγετικού ninja μυαλού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος αγαπάει να βρίσκει ψεγάδια σε μια κατάσταση και να μπαίνει στην ψυχολογία, που χρειάζεται για να αρχίσει το έργο του. Δεν είναι να απορείς που όλοι οι φίλοι ζητούν τη συμβουλή του. Μπορεί να έχει ξοδέψει μια ζωή για να μάθει κάτι που για σένα είναι απλώς ένα… κλικ!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο όρος «ανθρώπινο δυναμικό» βρίσκει το νόημά του στο ζώδιο της Παρθένου.

ΖΥΓΟΣ

Ερωτευμένος με τον έρωτα

Οι λέξεις «έρωτας» και «ερωτευμένος», μπορούν να βρουν το απόλυτο νόημά τους κυρίως στο ζώδιο του Ζυγού.

Οι Ζυγοί αγαπούν κάθε τι ρομαντικό, αν και θέλουν πρώτα να διερευνούν το μυαλό του άλλου ατόμου. Κι όμως είναι αδύνατο να μετρηθεί πόσο πολύ αγαπά όποιον τον πλησιάσει και καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο σκληρός τιμωρός

Ο Σκορπιός μπορεί να διακόψει με κάποιον τόσο γρήγορα, όσο διαρκεί ένα κλείσιμο του ματιού. Κι αυτό γιατί, αν δεν αντέχει κάτι, είναι η απιστία.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, από τη στιγμή που θα διαπιστώσεις ότι η αφοσίωσή του είναι μονόπλευρη. Θα σε ξεγράψει για πάντα και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σ’ αφήσει να φύγεις και να ξεκινήσει με κάποιο άλλο πρόσωπο που αξίζει την προσοχή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η “μοναχική” ψυχή του πάρτι

Ο Τοξότης είναι η ψυχή του πάρτι. Όμως το να είσαι ελεύθερο πνεύμα έχει και το τίμημά του. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόση μοναξιά νιώθει ένας Τοξότης, όταν η ζωή ξεφύγει από τον έλεγχό του.

Υπάρχει μεγάλη αλήθεια στη φράση «αισθάνομαι πιο μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος». Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, ρώτα έναν Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο master της αποταμίευσης

Μερικές φορές οι άνθρωποι κατηγορούν τον Αιγόκερω ότι είναι υποκριτής ή και… τσιγγούνης. Στην πραγματικότητα είναι απλώς καλός –μερικές φορές πολύ καλός– στην αποταμίευση. Απλώς, επειδή έχει ταλέντο στη διαχείριση των χρημάτων, η «σφιχτοχεριά» του συχνά εκλαμβάνεται ως τσιγγουνιά.

Αν ενδιαφέρεσαι, πάντως, να σιγουρέψεις το οικονομικό σου μέλλον, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε έναν Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο απόλυτος θεωρητικός

Είναι σκληρό για τον Υδροχόο να δεσμευτεί με οτιδήποτε, αν η καρδιά του δεν είναι 100% μέσα σ’ αυτό. Οι άλλοι πιστεύουν λανθασμένα ότι είναι αλλοπρόσαλλος ή και εγωιστής, όταν «κλωτσάει» πράγματα που δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία του για τη ζωή.

Κάνουν λάθος, βέβαια. Γιατί ο Υδροχόος κάνει focus μόνο σε ό,τι μετράει πραγματικά κι αυτό είναι όλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ανθεκτική ψυχή

Οι Ιχθύες είναι ευγενικά πνεύματα. Μερικές φορές μάλιστα παραείναι, κάτι που μπορεί να εκληφθεί λανθασμένα ως σημάδι αδυναμίας.

Χρειάζεται πολλή υπομονή και εσωτερική πειθαρχία για να αντέξεις όλα όσα κουβαλάει ένας Ιχθύς και για αυτόν το λόγο πρόκειται για ένα ζώδιο πολύ πιο δυνατό απ’ όσο νομίζεις.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ