ΠΑΟΚ: “Καθαρή” η μαγνητική του Ολιβέιρα. Έτοιμος για το Κύπελλο


Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη μαγνητική του Σέρζιο Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο μέσο του ΠΑΟΚ να έχει γλιτώσει τελικά τον τραυματισμό και να τίθεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς στην Τρίπολη.

Ο ΠΑΟΚ έχει επανέλθει στις προπονήσεις μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ένα πρόβλημα λιγότερο.

Κι αυτό γιατί η μαγνητική του Σέρζι Ολιβέιρα ήταν τελικά «καθαρή», με τον παίκτη να μην έχει πια ενοχλήσεις και έτσι να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, όντας και στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον Αστέρας Τρίπολης, στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Η αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό της Τρίπολης πλησιάζει και άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου έχουν στο μυαλό τους μόνο ένα πράγμα: την τρίτη σερί παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την Τρίτη (23.04) το απόγευμα οι παίκτες και το προπονητικό τιμ συνέχισαν την προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Η δουλειά πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με αγωνιστικά παιχνίδια τα οποία εμπεριείχαν κομμάτια αμυντικής τακτικής.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Σέρζιο Ολιβέιρα ήταν καθαρά και ο παίκτης σήμερα δούλεψε χωρίς πρόβλημα με το πρώτο γκρουπ. Ο Πέδρο Ενρίκε έκανε ατομικό υψηλής έντασης στο γήπεδο, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Αντελίνο Βιεϊρίνια , Πόντους Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο συνέχισαν τα προγράμματά τους στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (24.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ