5+1 υγιεινά σνακ με ελάχιστη ζάχαρη


Όταν κάνουμε δίαιτα συνήθως αναζητάμε τροφές με χαμηλά λιπαρά και θερμίδες. Κι ενώ μπορούμε να μαγειρέψουμε εύκολα ελαφριά γεύματα, είναι δύσκολο να φτιάξουμε σνακ που μας χορταίνουν χωρίς να περιέχουν ζάχαρη ή θερμίδες. Ανακαλύψτε 6 απολαυστικά σνακ που περιέχουν ελάχιστη ζάχαρη, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και μπορείτε να τα έχετε εύκολα και παντού μαζί σας.

Μήλα με βούτυρο αμυγδάλου
Κόψτε μερικές φέτες μήλου και αλείψτε τα με βούτυρο αμυγδάλου που θα δώσει μια ξεχωριστή γεύση. Περιέχει λίγες θερμίδες και θα σας δώσουν ενέργεια.

Τοστ με μαρμελάδα από σπόρους τσία
Δοκιμάστε να φτιάξετε τη δική σας μαρμελάδα με βατόμουρα και σπόρους τσία. Πολτοποιείτε τα βατόμουρα και τα ανακατεύετε με δυο κουταλιές τις σούπας σπόρους τσία. ‘Ενα σνακ που θα σας κρατήσει πλήρεις για αρκετή ώρα μέσα στη μέρα.

Γιαούρτι καρύδας
Το γιαούρτι καρύδας είναι ένα από τα πιο υγιεινά επιδόρπια. Προσθέστε του τα αγαπημένα σας φρούτα ή κακάο χωρίς ζάχαρη για περισσότερα αντιοξειδωτικά.

Aμύγδαλα
Μια χούφτα αμύγδαλα είναι η ιδανική ποσότητα για όσους κάνουν δίαιτα. Θα σας γεμίσουν με ενεργεία και θα μειώσουν την όρεξη σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε αμύγδαλα με αλάτι, με μαύρη τρούφα ή με σκόρδο.

Βρώμη με γάλα αμυγδάλου
Ξεκινήστε τη μέρα σας πίνοντας γάλα αμυγδάλου με βρώμη και ξηρούς καρπούς ή βατόμουρα. Αυτές οι τροφές είναι υψηλής πρωτεϊνικής αξίας.

Αυγό με αβοκάντο
Το ιδανικό γεύμα για τα μεσημέρια σας. Τα βραστά αυγά με αβοκάντο είναι άκρως υγιεινά και πρέπει να αποτελούν κομμάτι της δίαιτα σας, καθώς είναι θρεπτικά και περιέχουν όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ