Οι… αγορές ενός συλλέκτη αυτοκινήτων στο σαλόνι της Γενεύης


Επικίνδυνη για εκείνον χαρακτηρίζει τη Γενεύη, λόγω του σαλονιού αυτοκινήτου που φιλοξενεί κάθε Μάρτιο, ο συλλέκτης αυτοκινήτων Κρις Σιγνκ, τονίζοντας πως δεν μπορεί να αντισταθεί σε κάποιο supercar, αν αυτό τον γοητεύσει.

Μιλώντας στο Bloomberg, ο κ. Σινγκ, ένας εκ των γνωστότερων συλλεκτών με πολλά σπάνια οχήματα στην ιδιοκτησία του, περιγράφει πώς μία επίσκεψή του στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης μπορεί να του στοιχίσει ακόμη και τέσσερα εκατ. δολάρια σε μία ημέρα.

Ο 39χρονος μεγιστάνας έχει ήδη παραγγείλει για την αξίας 2,5 εκατ. δολ. Aston Martin Valkyrie, ωστόσο εκφράζει ενδιαφέρον και άλλα οχήματα.

«Η Γενεύη είναι ένα επικίνδυνο άθλημα για μένα», τονίζει εξηγώντας πως βρίσκει κάθε χρόνο κάτι που να επιθυμεί να αγοράσει, με τα στελέχη εταιρειών πολυτελών αυτοκινήτων να τον… ακολουθούν έτοιμοι για υπογραφές συμβολαίου.

Στις προηγούμενες επισκέψεις του στην Ελβετία, ο επενδυτής με έδρα το Μαϊάμι αγόρασε ένα Pagani Zonda αξίας 1,5 εκατ. δολαρίων, ένα Koenigsegg Agera RS αξίας 2,5 εκατ. δολαρίων και μία Lamborghini Veneno 3,9 εκατ. δολαρίων, την οποία είχε ήδη παραγγείλει πριν καν τη δει για πρώτη φορά από κοντά.

Όπως εξηγεί, φέτος του προτάθηκε να αγοράσει μία σπάνια έκδοση της Bugatti Divo, αξίας 5,8 εκατ. δολαρίων, υπό την προϋπόθεση να αποκτήσει και μία Bugatti Chiron 2,7 εκατ. δολαρίων, με τον ίδιο να εμφανίζεται θετικός να προσθέσει μία Divo στη συλλογή του.

Όσο για την αγαπημένη του μάρκα αυτοκινήτου; Όπως εξηγεί, σύμφωνα με το Bloomberg, πρόκειται για τη σουηδική Koenigsegg, τα αυτοκίνητα της οποίας – κατά τον ίδιο – κάνουν όλα τα υπόλοιπα να φαίνονται αργά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ