Παναθηναϊκός: Ανέλαβε την ευθύνη ο Παπαγιάννης. “Οι χαμένες βολές μου έκριναν το ματς”


Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχασε δύο βολές που θα έφερναν τη διαφορά στο +4 πριν την τελευταία επίθεση και μετά το τέλος του αγώνα, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με ένα «θεότρελο» καλάθι του Ρούντι Φερνάντεθ, αλλά ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε ότι οι δικές του χαμένες βολές έκριναν το ματς εναντίον της ομάδα του.

Οι «πράσινοι» πήραν το επιθετικό ριμπάουντ στη συγκεκριμένη φάση για να ακολουθήσει η κακή επιλογή του Λάνγκφορντ με κακό σουτ από τα 9 μέτρα, αλλά ο Έλληνας σέντερ δεν… κρύφτηκε μετά το ματς.Η δήλωση του Παπαγιάννη

«Είναι οι δύο χαμένες βολές που είχα εγώ. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, στις δύο χαμένες βολές μου. Χάσαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε και χάσαμε τη νίκη.

Δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι επιθετικά. Πολύ καλό μάθημα για εμάς. Δεν πρέπει να αφήνεις ελεύθερα σουτ γιατί θα σου κοστίσει το παιχνίδι στο τέλος. Να περάσουμε στα πλέι οφ και βλέπουμε τι θα γίνει. Δεν υπάρχει κάποια προτίμηση».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ