Έπεσε με αλεξίπτωτο για να γιορτάσει την ενηλικίωσή της και βρήκε τραγικό θάνατο (vid)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 18χρονη κοπέλα στο Μεξικό που αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της κάνοντας άλμα 1.300 ποδιών με αλεξίπτωτο

Η Vanessa Ivonne Melendez Cardenas είχε γίνει 18 ετών και θέλησε να το γιορτάσει ωστόσο η πτώση με το αλεξίπτωτο απέβη μοιραία μιας και εκείνο δεν άνοιξε ποτέ.

Τη συγκλονιστική στιγμή κατέγραψε σε βίντεο από το έδαφος ένας παρευρισκόμενος στο σημείο όπου γίνονταν οι προσεδαφίσεις στο Μορέλος του Μεξικό, σύμφωνα με τη Sun.

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που η μαθήτρια και ο δάσκαλός της, ο Mauricio Gutierrez Castillo, 34 ετών, κατεβαίνουν γρήγορα από τον ουρανό. Μαζί με τους δύο κατεβαίνουν και άλλοι skydivers αλλά όχι η νεαρή και ο δάσκαλος.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα Ενημέρωσης οι Αρχές βρήκαν τα άψυχα σώματα της Melendez Cardenas και του Gutiérrez Castillo σε μια πλαγιά.

«Δεν ήταν αποτυχία του εξοπλισμού ή κάτι τέτοιο», ανέφερε η εταιρεία. «Ασφαλώς είχε να κάνει με κάποιον που ήταν σε αυτή την πτήση, ο οποίος χειρίστηκε και ενεργοποίησε τον μηχανισμό απελευθέρωσης. Η απελευθέρωση ενεργοποιήθηκε σε υψόμετρο όπου ήταν αδύνατο για το αλεξίπτωτο να ανταποκριθεί. Συνεχίζουμε τις έρευνες», πρόσθεσε.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here