Πολάκης σε Στουρνάρα: Παραιτήσου.

Υπουργός της κυβέρνησης καλεί τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας να παραιτηθεί. Είναι το νέο επεισόδιο στο… σήριαλ “Πολάκης κατά Στουρνάρα”.

Ο Παύλος Πολάκης «χτύπησε» ξανά με αφορμή την υπόθεση με δάνειο επιτελικού στελέχους της Τράπεζας της Ελλάδας. Με βραδινή ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καλεί τον διοικητή της ΤτΕ να παραιτηθεί και του… προτείνει γιατρούς στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. «Κόκκινο» πανί για τα… κόκκινα δάνεια ο Στουρνάρας – Τι του καταλογίζει…

Την παραίτηση Στουρνάρα, ο Παύλος Πολάκης τη ζητά για τη ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια», η οποία ψηφίζεται στη Βουλή σήμερα. Η κυβέρνηση, όπως έγραψε χθες το newsit.gr, θεωρεί πως ο Γιάννης Στουρνάρας «πολέμησε» τη συμφωνία με τους δανειστές για το θέμα.

Στο υστερόγραφο της ανάρτησής του, ο Παύλος Πολάκης γράφει χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Γιάννη Στουρνάρα: «Το κείμενο της παραίτησης σου, τώρα που ψηφίζεται η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια που πολέμησες τόσο, το έχεις σκεφτεί ή το έχεις ετοιμάσει κιόλας;».

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση με το δάνειο του στελέχους της Τράπεζας της Ελλάδας, ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τον Γιάννη Στουρνάρα για… διήμερη «αφωνία» και μιλά για «δεύτερο 24ωρο προφανέστατου εξευτελισμού του αρχιτραπεζίτη μας».

Και στη συνέχεια του συστήνει… γιατρούς φίλους του στο Κρατικό της Νίκαιας, τους οποίους καλεί τον Γιάννη Στουρνάρα να επισκεφτεί «αν δεν φοβάστε να πάτε στις λαϊκές συνοικίες της Β’ Πειραιά».

«Κύριε Στουρνάρα: Αν το πρόβλημα είναι στις φωνητικές χορδές σας και δεν μπορείτε να υπαγορεύσετε την απάντηση, την ανακοίνωση, τη δήλωση, έχω ένα εξαιρετικό ΩΡΛ φίλο, στο Κρατικό της Νίκαιας. (… ) Αν το πρόβλημα είναι γιατί τρέμουν τα χέρια σας, από την οργή ή τη θλίψη σας που ασκήθηκε δίωξη στο στενότερο σας συνεργάτη στην Τράπεζα της Ελλάδας (…) σας ενημερώνω, λοιπόν, πως και η ορθοπεδική και η νευρολογική Κλινική του Κρατικού της Νίκαιας έχει εξαιρετικούς γιατρούς!».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here