ΑΕΚ: Ο Ντέμης Νικολαΐδης για το φιλικό με την Παρτιζάν.


Η πλευρά της Παρτιζάν έχει καταθέσει πρόταση για ένα νέο φιλικό με την ΑΕΚ, 20 χρόνια μετά την ιστορική αναμέτρηση των δύο ομάδων -εν καιρό πολέμου- και ο το τότε αρχηγός των “κιτρινόμαυρων”, Ντέμης Νικολαΐδης, πήρε θέση…

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην “Live Sport” για το συγκεκριμένο φιλικό, τόνισε πως η πρόσκληση της Παρτιζάν τιμά την ΑΕΚ και ανέφερε πως η κίνηση αυτή ίσως δείχνει και μια δόση αυτοκριτικής για τη “ρήξη” που υπάρχει μεταξύ των δύο κλαμπ.

ΑΕΚ: Πρόταση για φιλικό με την Παρτιζάν… 20 χρόνια μετά!

Να αναφέρουμε πως αρκετοί άνθρωποι από την πλευρά της ΑΕΚ -κυρίως οπαδοί- ανησυχούν μήπως η τωρινή αντιπαλότητα με τον ΠΑΟΚ (οι οπαδοί του έχουν αδερφοποιηθεί με αυτούς της Παρτιζάν) μπορεί να φέρει προβλήματα σε αυτό το φιλικό.

“Η πρόσκληση τιμά και δείχνει σεβασμό και αναγνώριση της Παρτιζάν στην ομάδα μας. Ίσως η πρόσκληση αυτή να είναι μία έμπρακτη αυτοκριτική”, τόνισε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Όσον αφορά το ιστορικό φιλικό του 1999, ο Ντέμης Νικολαΐδης είπε: “Το ταξίδι που κάναμε στο Βελιγράδι δεν ήταν ποδοσφαιρικό γεγονός. Ήταν μία πράξη συναδέλφωσης, αλληλεγγύης, ειρήνης και ενότητας, αρετές που η ΑΕΚ διαχρονικά έχει στο DNA της. Τις αξίες της ΑΕΚ, αλλά φαντάζομαι όλων των ομάδων, δεν τις καθορίζουν κακές συμπεριφορές και πράξεις λιγοστών ανθρώπων. Η πρόσκληση αυτή τιμά και δείχνει σεβασμό και αναγνώριση της Παρτιζάν προς την ομάδα μας”.

Τέλος, για το πώς θα πρέπει-κατά τη δική του γνώμη-να ενεργήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρόσκληση αυτή: “Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την πρωτοβουλία της κίνησης αυτής το 1999. Οι Σέρβοι θέλουν να του πουν “ευχαριστώ” και να δείξουν ότι δεν ξεχνάνε 20 χρόνια μετά. Έτσι το εισπράττω. Ο κύριος Μελισσανίδης να πράξει αυτό που νιώθει”, ανέφερε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ