Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις LIVE η “μάχη” των Πειραιωτών για πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, για την 29η αγωνιστική της Euroleague.
Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θέλει τη νίκη, προκειμένου να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα πρόκρισης στην οκτάδα.
Οι “ερυθρόλευκοι” αγωνίζονται χωρίς τους τραυματίες Σπανούλη και Στρέλνιες και με εμπύρετο τον Πρίντεζη.
Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr

Χαρακτήρα… τελικού έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό ο αγώνας με τη Ζαλγκίρις Κάουνας -στο ΣΕΦ- για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Η ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από τη Φενέρμπαχτσε έφερε… ανακούφιση στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ! Οι “ερυθρόλευκοι” χρειάζονται δύο νίκες -αρχικά, με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και εν συνεχεία με την ουραγό Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ (5/4, 21:30)- προκειμένου να προκριθούν στη συνέχεια της διοργάνωσης, ό,τι και να γίνει στα άλλα ματς, στα πλέι οφ.Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις από το newsit.gr

Ύστερα από τα αποτελέσματα της Πέμπτης (28.03.2019), ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στους «8» ακόμα και αν χάσει από την Ζαλγκιρις, αρκεί η Μπασκόνια να κάνει 0/2 και η Ζάλγκιρις και η Αρμάνι Μιλάνο να ηττηθούν από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Αναντολού Εφές αντίστοιχα, την τελευταία αγωνιστική.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ ο Πρίντεζης θα αγωνιστεί με πυρετό.

Η Ζαλγκίρις έχει κάνει τέσσερις σερί νίκες (ρεκόρ 13-15) και ψάννει το “διπλό” που θα την κρατήσει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης ως το τέλος. Για να ελπίζει στο.. θαύμα, η ομάδα του Γιασικεβίτσιους θα πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική και τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και μετά να ελπίζει να μην ισοβαθμήσει στην 8η θέση με την Αρμάνι Μιλάνο. Σε οποιαδήποτε άλλη ισοβαθμία – και έχοντας κάνει το 2/2 – θα προκριθεί. Οι Λιθουανοί θα αγωνιστούν χωρίς τον Παούλιους Γιανκούνας που παραμένει τραυματίας και έμεινε στο Κάουνας.

Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις έχουν αναμετρηθεί 22 φορές στο παρελθόν στη διοργάνωση. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν 12 νίκες, ωστόσο οι Λιθουανοί έχουν κερδίσει τα έξι από τα επτά τελευταία ματς. Οι Πειραιώτες έχουν σκορ 7-3 στο ΣΕΦ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ