Ολυμπιακός: Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για το -6 του… πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή του -6 που του επιβλήθηκε ύστερα από την άρνησή του να κατέβει στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ..

Νέα προσφυγή από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου για την έφεση τους στο -6 που τους επιβλήθηκε (μετά την αποχώρησή τους από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό) και τώρα κατέθεσαν προσφυγή… αυτή τη φορά για τη δεύτερη αφαίρεση 6 βαθμών.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο -6 προέκυψε μετά την άρνησή του Ολυμπιακού να κατέβει στο ντέρμπι “αιωνίων” του πρωταθλήματος, που θα γινόταν στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός περιμένει δικαίωση για το… -6 τυου Κυπέλλου, καθώς εκτιμά πως η πρωτόδικη απόφαση προήλθε βάσει του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ και όχι βάσει του καταστατικού της ΕΟΚ (προβλέπει αφαίρεση δύο βαθμών).

Όσον αφορά το δεύτερο -6, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε τη συγκεκριμένη προσφυγή πριν από περίπου δέκα ημέρες στο ΑΣΕΑΔ (!) και δεν περιμένει να αλλάξει κάτι στην ποινή της. Πιθανότατα έγινε, προκειμένου οι “ερυθρόλευκοι” να κερδίσουν χρόνο, καθώς το δευτεροβάθμιο όργανο αργεί αρκετά στην εκδίκαση των υποθέσεων κι έτσι δεν θα υπάρχει άμεσα τελεσίδικη απόφαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here