ΠΑΟΚ: “Τρέλα” οπαδών. “Μπλόκαραν” το πούλμαν και έστησαν… πάρτι στην εθνική οδό – video


Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να σηκώσει το φετινό πρωτάθλημα και οι οπαδοί του βρίσκονται στον.. έβδομο ουρανό. Οι Θεσσαλονικείς αγωνίζονται την Κυριακή στην έδρα της Ξάνθης και οι φίλοι της ομάδας τους επιφύλαξαν μια έκπληξη.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ σταμάτησαν το πούλμαν της αποστολής -που ήταν καθ΄οδόν για Ξάνθη- και έστησαν το δικό τους… πάρτι στην εθνική οδό!

Μόλις το πούλμαν του ΠΑΟΚ έφτασε περίπου στη διασταύρωση της Χρυσούπολης, οι φίλοι της ομάδας έκαναν την εμφάνιση τους και .. έκαναν τη νύχτα – μέρα με τους πυρσούς τους.

Οι οπαδοί του “δικεφάλου του Βορρά” αποθέωσαν τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, ενώ το σύνθημα «να’ τοι, να΄τοι οι πρωταθλητές» ήταν εκείνο που κυριάρχησε.

Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν όσα κομμάτια είχε παραλάβει για την εκτός έδρας αναμέτρηση (31/03, 19:00) με την Ξάνθη και καλεί όσους δεν έχουν κλείσει θέση για τα Πηγάδια, να μην προσεγγίσουν το γήπεδο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

“Τέλος τα εισιτήρια για Ξάνθη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως τα εισιτήρια που παρέλαβε για τον αγώνα εναντίον της Ξάνθης εξαντλήθηκαν.

Με δεδομένο πως εισιτήρια δεν θα πωλούνται πριν τον αγώνα, παρακαλούνται όσοι δεν εξασφάλισαν την είσοδό τους να μην προσεγγίσουν το γήπεδο, λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, να αποτρέψουν οποιαδήποτε πιθανότητα τιμωρίας και να φτάσουμε όλοι μαζί ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα!”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ