30.000 ευρώ πρόστιμο σε ασυνείδητο που κάρφωσε με βέλος απροστάτευτη γατούλα


Ακριβά πλήρωσε την κίνησή του να καρφώσει ένα βέλος σε μία απροστάτευτη γατούλα, ένας 65χρονος από τον Αλμυρό Μαγνησίας, καθώς εκτός από τους 9 μήνες φυλάκιση στους οποίους τον καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος έβαλε στο σημάδι με τη… βαλλίστρα του τη γάτα της νεαρής γειτόνισσάς του και δυστυχώς πέτυχε διάνα αφού το βέλος καρφώθηκε στο σώμα της. Το άτυχο κατοικίδιο στάθηκε, ευτυχώς, τυχερό και δεν τραυματίστηκε θανάσιμα αφού το βέλος διαπέρασε το πίσω πόδι του.

Έντρομη η κοπέλα που φρόντιζε το γατάκι, το πήγε αμέσως σε κτηνίατρο ο οποίος έβγαλε με προσοχή το βέλος και περιποιήθηκε το τραύμα. Κατόπιν, η γειτόνισσα υπέβαλε μήνυση κατά του δράστη με αποτέλεσμα η υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια και ο «τοξοβόλος» να κριθεί ένοχος για κακοποίηση ζώου, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Η ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε είναι με τριετή αναστολή, ωστόσο, το πρόστιμο είναι διοικητικό και ο 65χρονος είναι αναγκασμένος να το πληρώσει.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ