Προσοχή: Μέχρι τέλος Απριλίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας


Την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας, στην περιοχή των δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου-Ταύρου, ανακοίνωσε η τροχαία, λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως τις 30 Απριλίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Πανδώρου έως την πάροδο Κωνσταντινουπόλεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πάνω από τον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Π. Τσαλδάρη, στο τμήμα της 200μ. πριν την υπόγεια διάβαση έως και την οδό Κορυζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πάνω από τον ανισόπεδο κόμβο.

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Ορέστου έως την οδό Αλκμήνης, εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιώς.

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάσετε επίσης:

Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ