Μια γυναίκα στην Πάτρα γέννησε έξι υγιή παιδιά με καισαρική τομή, με το νεότερο να γεννιέται το 2026
Μια ιδιαίτερα σπάνια περίπτωση καταγράφηκε στην Πάτρα, όπου μια γυναίκα κατάφερε να φέρει στον κόσμο έξι υγιή παιδιά με καισαρική τομή, με το νεότερο μέλος της οικογένειάς της να γεννιέται το 2026.
Σύμφωνα με τον μαιευτήρα – γυναικολόγο που παρακολούθησε τις εγκυμοσύνες της, κάθε διαδοχική καισαρική τομή αυξάνει σημαντικά τον βαθμό δυσκολίας και τους πιθανούς κινδύνους για τη μητέρα, γεγονός που καθιστά την περίπτωση ιδιαίτερα ξεχωριστή.
Όπως αναφέρει το patrisnews, η γυναίκα βρισκόταν υπό στενή ιατρική παρακολούθηση σε όλες τις εγκυμοσύνες της, με τις επεμβάσεις να ολοκληρώνονται με επιτυχία και τα παιδιά να γεννιούνται υγιή. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό, καθώς συνήθως οι επαναλαμβανόμενες καισαρικές τομές αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή λόγω των αυξημένων επιπλοκών που μπορεί να προκύψουν.



