Πώς θα δείξετε πιο ξεκούραστες με πέντε απλά βήματα


Ο ύπνος, εκτός από μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, είναι απαραίτητος για την καλή όψη της επιδερμίδας μας. Δυστυχώς όμως, οι περισσότερες από εμάς, δεν κοιμόμαστε αρκετά ή τουλάχιστον όσο πρέπει ή θα θέλαμε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα σημάδια της κούρασης να είναι ολοφάνερα στο πρόσωπό μας αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Βρήκαμε τα πέντε βήματα που θα μας κάνουν να μοιάζουμε τόσο ξεκούραστες, σαν να γυρίσαμε μόλις από διακοπές.

Κάντε μασάζ με παγάκια σε όλο σας το πρόσωπο – αν δεν προλαβαίνετε, απλώς βάλτε δύο κουτάλια στο ψυγείο για λίγη ώρα και τοποθετείστε τα πάνω στα μάτια σας για ένα λεπτό.

Κάντε μία ενυδατική μάσκα. Τις μέρες που το δέρμα σας δείχνει κουρασμένο χρειάζεται παραπάνω ενυδάτωση για να δείχνει πιο λαμπερό και υγιές.

Κάντε layering των προϊόντων περιποίησης. Ξέρουμε πως είστε κουρασμένες, αλλά η επιδερμίδα σας τα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Ορός, κρέμα, κρέμα ματιών, λάδι – εφαρμόστε τα όλα με τη σωστή σειρά.

Μην κάνετε έντονο μακιγιάζ, ειδικά στην περιοχή των ματιών σας, γιατί όχι μόνο δεν θα κρύψει την κούραση, αλλά θα σας κάνει να δείχνετε ακόμα πιο κουρασμένες.

Τα προϊόντα λάμψης είναι οι καλύτεροί σας φίλοι, αφού αντανακλούν το φως και δεν τονίζουν τις περιοχές που μαρτυρούν την κούραση.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ