5 νόστιμες προτάσεις για ένα πρωινό που αδυνατίζει


Το πρωινό αν και είναι από τα πιο σημαντικά γεύματα της μέρας πολλοί δεν το προσέχουμε, με αποτέλεσμα να πεινάμε την υπόλοιπη μέρα. Σύμφωνα με τους διαιτολόγους, ένα θρεπτικό πρωινό μπορεί να μας κρατήσει πλήρεις και γεμάτους, ειδικά όταν περιλαμβάνει συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων.

Φρουτοσαλάτα με τυρί κότατζ
Δοκιμάστε μια απολαυστική σαλάτα με φρέσκα φρούτα και τυρί κότατζ. Όσα περισσότερα χρώματα βάλετε τόσο πιο υγιεινή θα είναι καθώς θα περιέχει υψηλά ποσοστά πρωτεΐνων και φυτικών ινών.

Pancakes ολικής άλεσης με σοκολάτα
Τα pancakes μπορεί να τα έχετε στο μυαλό σας ως ένα παχυντικό σνακ αλλά με τα κατάλληλα υλικά μπορείτε να τα μετατρέψετε σε ένα πολύ υγιεινό και νόστιμο γεύμα για το πρωί. Προτιμήστε ζύμη ολικής άλεσης και λιναρόσπορο.

Smoothie με σπανάκι και βατόμουρα
Αν προτιμάτε τα ροφήματα στο πρωινό σας τότε αυτό το smoothie είναι το ιδανικό για εσάς. Είναι δροσερό, γεμάτο με βιταμίνες και η παρασκευή του είναι πολύ εύκολη. Προσθέστε γιαούρτι, σπανάκι και βατόμουρα σε ένα μπλέντερ και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο!

Κέικ καρότου
Τα κέικ ή τα muffins καρότου είναι μια πολύ υγιεινή επιλογή και θρεπτική. Δοκιμάστε τα με σάλτσα μήλου και γιαούρτι και προσθέστε και φρούτα για να ενισχύσετε τις φυτικές ίνες.

Τηγανητά αυγά με βρώμη
Το αυγό κανονικά δε θα έπρεπε να λείπει από κανένα πρωινό, καθώς όπως λένε και οι διαιτολόγοι ένα αυγό μπορεί να μας κρατήσει χορτάτους όλη μέρα. Τα αυγά με πιπεριές και βρώμη είναι ο τέλειος συνδυασμός, καθώς θα σας προσφέρουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να αρχίσετε τη μέρα σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ