Το Τζέισον Αντιγόνη υποψήφιο με τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής (vids, pic)


Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τη «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019, θα είναι ο Ιάσων Δούσης ή Τζέισον Αντιγόνη

«Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της Ρένας Δούρου για να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής»» ανέφερε, σε ανάρτησή του, στο Twitter.

Συνεχίζοντας αναφέρει: «Θαυμάζω κι εκτιμώ την Ρένα για τα όσα έχει προσφέρει ως Περιφερειάρχης Αττικής, μεταξύ άλλων για κοινωνικά και δικαιωματικά ζητήματα. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να μπορέσω να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην μεγάλη προσπάθεια της «Δύναμης Ζωής» για μια καλύτερη Περιφέρεια Αττική».

Δραστηριοποιείται στον ακτιβισμό για τα ανθρώπινα και ζωικά δικαιώματα. Είναι το πρώτο άτομο στην Ελλάδα που αιτήθηκε την πλήρη διαγραφή της καταχώρησης φύλου από τα νομικά του έγγραφα. Έζησε κι εργάστηκε για δύο έτη στο Λονδίνο. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Το Τζέισον Αντιγόνη, που είναι Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού, είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για την επιλογή του να αποκαλείται έτσι, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Το» σημαίνει «το άτομο» και είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας όταν παρουσιάστηκε στη δικαστική αίθουσα του Ειρηνοδικείου του Αμαρουσίου για να διεκδικήσει τη διαγραφή του φύλου του, από τα επίσημα αρχεία του κράτους και να αναγνωριστεί επίσημα ως το πρώτο άφυλο άτομο, στην Ελλάδα.

Μάλιστα, είχε εξηγήσει ότι επέλεξε το όνομα Αντιγόνη, διότι είναι το σύμβολο της αντίστασης του παιδιού και αυτό τον εξέφραζε.

https://www.youtube.com/watch?v=FvizLN325yk

https://www.youtube.com/watch?v=6AtfQo5qhrk


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ