10 πληροφορίες για να γνωρίσεις καλύτερα τον Κριό


Τι τον κάνει ακαταμάχητο;

Είναι ανεξάρτητος. Είναι τολμηρός στα όρια αυθάδειας. Δε φοβάται να ακολουθήσει νέα μονοπάτια, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να τα ρισκάρει όλα. Κατ’ επέκταση δεν φοβάται τις προκλήσεις, ίσα ίσα τις αναζητά, τρέφεται από αυτές. Είναι ένα θρασύτατα σέξι ζώδιο.

Πώς αντιλαμβάνεται την αγάπη;

Εξωστρεφής. Διαχυτικός. Φωνακλάς. Είναι αλλέγρος τύπος. Έχει ανάγκη από κάθε είδους έκφραση αγάπης. Αυτό όμως που τον κάνει να νιώθει ότι είναι αγαπητός και ξεχωριστός, είναι μία ερωτική εξομολόγηση κάθε τόσο. Έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά μια στο τόσο, θέλει την επιβεβαίωσή του.

Πώς θα σπάσεις τον πάγο μαζί του;

Τον Κριό πρέπει να τον βοηθήσεις λίγο να περηφανευτεί. Μίλα για καριέρες και άλλα τέτοια τεχνοκρατικά, ύστερα πέτα του το μπαλάκι, θα αρπάξει την ευκαιρία να σου μιλήσει για την προαγωγή που πήρε ή την πρωτοβουλία του η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Αν θέλεις να ελαφρύνεις το κλίμα, μίλα για σπορ. Όχι για το ποιοι θα προκριθούν στην επόμενη φάση, αλλά για χόμπι.

Πώς φλερτάρει;

Το παράδοξο φλερτ σχολιαρόπαιδου. Στο σχολείο για να φλερτάρει την/ον αγαπημένη/ο του, έψαχνε τη τσάντα της/ου, έβρισκε ένα προσωπικό αντικείμενο και το έδειχνε στην τάξη. Σήμερα, τάδε χρόνια μετά, δεν έχουν αλλάξει και πολλά, θα κοροϊδέψει με εξίσου παιδαριώδη τρόπο.

Τι τον κάνει ευτυχισμένο;

Είναι ο τύπος ανθρώπου «Συν Αθηνά και χείρα κίνει». Δεν αντέχει να περιμένει παθητικά να συμβεί κάτι. Ιδρώνει για να πετύχει τους στόχους του. Με ό,τι και να καταπιαστεί δεν υπάρχει περίπτωση να το παρατήσει. Ευτυχία για αυτόν είναι να στοχεύει και να επιτυγχάνει αυτό που πιστεύει ότι αξίζει.

Τι να προσέχεις;

Ο Κριός είναι ο πιο παρορμητικός και ανυπόμονος σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Παίρνει τις αποφάσεις του με βάση το συναίσθημα και όχι την λογική. Αυτό συνήθως τον μπλέκει σε καταστάσεις που δεν θα ήθελε και ο αυθορμητισμός του τείνει να γίνει απεχθής. Ο Κριός είναι ανώριμος και εγωκεντρικός. Το χειρότερο: Αν μία ιδέα δεν είναι δική του, δύσκολα θα συμφωνήσει.

Τι τον εκνευρίζει;

Πρώτον, εκνευρίζεται όταν διαφωνείς μαζί του, μόνο αυτός μπορεί να έχει δίκιο, ναι ακόμη και αν το λέει η Λαρούς Μπριτάνικα. Αυτό το ζώδιο δεν αντέχει να χάνει. Με όλη την έννοια του όρου «χάνω». Μην παίξεις μαζί του Πες Βρες, είναι ο χειρότερος συνδυασμός των παραπάνω. Τέλος, αν τον θέλεις στη ζωή σου, μην αργείς στα ραντεβού σας. Σε παρακαλεί δηλαδή.

Πώς θα καταλάβεις αν σου λέει ψέματα;

Ο Κριός όταν λέει ψέματα το παίζει όσο πιο άνετος μπορεί. Αυτό όμως που τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώδια είναι ο τρόπος που αντιδρά όταν τον υποπτεύονται. Παραδέχεται το λάθος του, όχι το ψέμα του. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι λέει ψέματα και μετά ισχυρίζεται ότι κατάλαβε λάθος. Σατανικό.

Πώς χωρίζει;

Έτσι ξαφνικά όπως μπήκε στη ζωή σου, έτσι και θα εξαφανιστεί, ξαφνικά. Μόλις νιώσει την πρώτη ξενέρα, ψάχνει τρόπους να διαφωνήσει, να τσακωθεί και να κλείσει δραματικά τη σχέση του με ένα σαιξπηρικό «Χωρίζουμε» μεταξύ φωνών και πανικού.

Τι μπορείς να του πεις για να τον βάλεις σε σκέψεις;

«Η αισιοδοξία είναι μαγνήτης ευτυχίας. Αν είσαι θετικός θα έλξεις χαρούμενες καταστάσεις και ανθρώπους»

Γιατί;
Ο Κριός θέλει νέες εμπειρίες, νέες προκλήσεις, γενικά θέλει να ζει τη ζωή στα άκρα. Τι καλύτερο από το παραπάνω απόφθεγμα; Είναι αυτό που χρειάζεται να ακούσουν για περάσουν στην επόμενη περιπέτεια. Προσοχή πότε θα το πείτε, είναι ικανοί να φτάσουν στον Αμαζόνιο, όπου σε συνεργασία με μία τοπική φυλή θα πολεμάνε να σώσουν ένα σπάνιο είδος κατσαρίδας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ