ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δραπέτης των φυλακών δήθεν γιος εφοπλιστή, που το έπαιζε δημοσιογράφος, παρουσιαστής και τραγουδούσε σε Αθηναϊκές πίστες


O 45χρονος που τραγουδούσε σε νυκτερινά κέντρα, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν ως δημοσιογράφος διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού και αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ. ως τον δραπέτη των φυλακών Αλικαρνασσού δεν είναι άλλος από τον τύπο που είχε δαγκώσει όποιους μιλούσαν… γενικά και όχι μόνο ελληνικά

Μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Δαναό (το πραγματικο του Κωνσταντίνος Γιαλούρης) γνωστό στην πιάτσα ως “γιο εφοπλιστή”, που εμφανιζόταν να έχει σχέση με γνωστό επιχειρηματία, έκανε τον δημοσιογράφο του Cnn (του Αμερικάνικου), ενώ εμφανιζόταν ως 4ο – 5ο όνομα σε αθηναϊκές πίστες, ενώ είχε και εκπομπή σε τοπικό σταθμό της Αθήνας. Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έκανε και τον χαρτομάντη “Ταρώ” ενώ άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι εμφανιζόταν ακόμα και με ράσα παπά.

Το χρονικό της σύλληψης και η απόδραση του 2002

Το τελευταίο τριήμερο η ΕΛ.ΑΣ όταν, μετά από ένα συνήθη έλεγχο για τη εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας, ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν σχετικά δημοφιλή τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο, που ήταν ωστόσο… καταζητούμενος από την περίοδο 2002, όταν κι είχε αποδράσει από την συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης, όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης.

Ο Δαναός μάλιστα είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό ιδιαίτερα επιτυχημένων καλλιτεχνών. Κανένας δεν είχε αντιληφθεί ότι το πρόσωπο αυτό με τις εκατοντάδες τηλεοπτικές κι όχι μόνο εμφανίσεις ήταν ο δραπέτης πριν από 17 χρόνια που… ξεχάσθηκε στην συνέχεια.

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ (Γίωργου Λιάνη), αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Μάλιστα για να πείσει τους επιχειρηματίες είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής κι έστειλε λουλούδια στον… εαυτό του (σ.σ. με τα στοιχεία του υποτιθέμενου γιου του βουλευτή). Έτσι κατόρθωσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έδινε από τότε διαρκές παρόν στα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα.

Έχει “δαγκώσει” όλη τη σόουμπιζ 

Οι πληροφορίες που έρχονται τα τελευταία 24ωρα στα δημοσιογραφικά γραφεία, μιλάνε για έναν τύπο με διπολική διαταραχή, μετρ του ψέματος και της απάτης. Δάγκωσε δεκάδες τραγουδιστές, ηθοποιούς ακόμα και δημοσιογράφους, συνήθως με ποσά της τάξεως των 500 έως 2000 ευρώ.

Ευφυής, ετοιμόλογος και κοινωνικός για να “φάει” κόσμο

Προσπαθούσε 24 ώρες το 24ωρο να σκεφτεί τρόπους για να δαγκώσει κόσμο λένε οι καλά γνωρίζοντες. Έψαχνε τρόπους για να φάει χρήματα από παντού με τους πιο απίθανους τρόπους. Έταζε σε τραγουδιστές μεροκάματα για εμφανίσεις σε κρουαζερόπλοια με νυχτοκάματο 4000 ευρώ, δανειζόταν χρήματα από επιχειρηματίες χρησιμοποιώντας τους επώνυμους “φίλους” του, ενώ έτρωγε και έπινε τζάμπα σε όποιο μαγαζί πήγαινε, δήθεν ως celebrity και γόνος εφοπλιστικής οικογένειας.

Είχε προσποιηθεί τον γιο της Κορίνας Τσοπέη

Πριν από περίπου δυο χρόνια ο 45χρονος είχε επισκεφτεί καταστήματα στην Τρούμπα λέγοντας σε ορισμένους επιχειρηματίες πως είναι ο γιος της Κορίνας Τσοπέη, που είχε αναδειχθεί «Μις Υφήλιος» το 1964 και ότι ως μάνατζερ θα κλείσει τον δρόμο και θα φέρει τρία μεγάλα ονόματα τραγουδιστών, όπως της Βίσση και της Βανδή.

Στόχος του ήταν να γίνεται πειστικός και αρεστός στους άλλους προκειμένου να τους αποσπά «δανεικά και αγύριστα».

Έτσι, λοιπόν, όταν ξαναπήγε στους επιχειρηματίες στην Τρούμπα, ανέφερε πάλι τα σχέδιά του και με έξυπνο τρόπο τους έπεισε πως τον έκλεψαν και τους ζήτησε χρήματα. Ωστόσο δεν κατάφερε τον σκοπό του.

Προσποιήθηκε τον δημοσιογράφο σε… γραφείο τελετών 

Ο δραπέτης, πριν από περίπου δύο χρόνια, βρέθηκε στην Καλλιθέα, όπου εισήλθε σε γραφείο τελετών, προσποιούμενος τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη και υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση από ληστές που του έκλεψαν το πορτοφόλι και την κάμερά του.

Το περιστατικό δεν είχε συμβεί. Όμως κατάφερε να αποσπάσει 100 ευρώ από το γραφείο τελετών, καθώς μπόρεσε να πείσει ότι θέλει να πάει στο ΚΤΕΛ για να πάρει το λεωφορείο για Θεσσαλονίκη.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται ενώ τις επόμενες ημέρες θα βγουν απίστευτες πληροφορίες για τη δράση του Δαναού. Αποκλειστικές πληροφορίες του tromaktiko λένε πως καθημερινά οι πληροφορίες από εξαπατημένους που φτάνουν στα κεντρικά γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. είναι εκατοντάδες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ