Milo Parker: Μιλά για τη συνεργασία του με τον Αλέξη Γεωργούλη


Γεννημένος τον Οκτώβριο του 2002 στο Ίπσουιτς, κατάφερε να γίνει μία από τις ατραξιόν της σειράς «The Durells» και να αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Τη δεκαετία του 1930 η χήρα μητέρα του αποφάσισε να μετακομίσει όλη η οικογένεια (τρία αγόρια και ένα κορίτσι) από το Μπόρνμουθ στην Κέρκυρα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, ο ήρωας του βιβλίου ήταν ήδη γνωστός και αγαπητός για πολλά χρόνια πριν από την πρεμιέρα της σειράς. Ο Milo ήταν 12 όταν μπήκε στο καστ της σειράς και κατάφερε να κάνει μεγάλη εντύπωση με την άνεση και τη φυσικότητα του. Στα γυρίσματα αρκετή ώρα και με δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές, τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Γιώργο Καραμίχο, οι οποίοι επίσης έχουν αποσπάσει καλές κριτικές στην Αγγλία, αλλά δεν είναι οι μόνοι Έλληνες που έχουν περάσει από το σετ, αφού έχουμε δει την Άννα Σάββα, την Έλλη Τρίγγου, τον Νίκο Ορέστη Χανιωτάκη και την Έρρικα Μπίγιου.

Πόσο κοντά στον Milo είναι ο χαρακτήρας σας;
«Πολύ κοντά. Βλέπω πολλά στοιχεία μου στον χαρακτήρα του. Και ως προσωπικότητα είναι πολύ κοντά στη δική μου. Επίσης, μοιραζόμαστε το ίδιο ενδιαφέρον για το ζωικό βασίλειο. Επιπλέον, είμαι μυστηριώδης, όπως είναι κι εκείνος»

Οπότε δεν ήταν δύσκολο να προσεγγίσεις τον ρόλο…
«Όχι ακριβώς. Ήμουν αρκετά νευρικός στην αρχή της πρώτης σεζόν, επειδή ο χαρακτήρας του Milo είναι αρκετά δημοφιλής λόγω των βιβλίων. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια ένιωθα πολύ πιο άνετα, φυσικά»

Ο πρώτος σου σημαντικός ρόλος ήταν στην ταινία «Robot Overlods», πριν από έξι χρόνια. Πώς ξεκίνησε το ταξίδι σου στην υποκριτική;
«Είναι μια κλασική ιστορία, για να είμαι ειλικρινής. Ήμουν σε μια θεατρική παράσταση, περίπου στα 8 ή 9 μου, και τότε θέλησα να ασχοληθώ παραπάνω με την υποκριτική. Οι γονείς μου με έστειλαν σε μια λέσχη υποκριτικής της πόλης. Εκεί συνάντησα και τον ατζέντη μου. Βέβαια, ήμουν τυχερός γιατί πήρα ρόλο ήδη από την πρώτη οντισιόν», λέει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ