Μου αρέσει ο φίλος μου: Πώς θα του δείξεις (διακριτικά) ότι τον θέλεις;


«Μου αρέσει ο φίλος μου»: Μερικές φορές, ακόμα κι αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το παραδεχτείς στον εαυτό σου. Αν βρίσκεσαι σε αυτή την «άβολη» και περίεργη κατάσταση, αλλά είσαι πλέον σίγουρη πως θέλεις να του δείξεις ότι σε ενδιαφέρει κάτι παραπάνω από το να κάνετε παρέα, αξιοποίησε τη «γλώσσα» του σώματος, σύμφωνα με τις οδηγίες των experts.

1. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου
«Οι γυναίκες που εκφράζονται με τα χέρια τους, συνήθως είναι πιο ελκυστικές για τους άντρες» όπως αναφέρει ο Φρανκ Μπερνιέρι, Ph.D., ψυχολόγος με ειδίκευση στη μη λεκτική συμπεριφορά, στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, μετά από σχετικές έρευνες.

2. Δώσε χρώμα στη φωνή σου
Το κλειδί για να «ξυπνήσεις» το ερωτικό ενδιαφέρον του, δεν βρίσκεται πάντα στην εικόνα σου. «Όταν η φωνή μιας γυναίκας είναι ενεργητική και έχει χρώμα, μπορεί να αυξήσει τους παλμούς ενός άντρα και να ανεβάσει την… τεστοστερόνη του!» εξηγεί η Ντέμπορα Μπλαμ, συγγραφέας του Sex on the Brain.

3. Χρησιμοποίησε τους γοφούς σου
«Προβάλλοντας τους γοφούς σου ελαφρώς προς τα μπροστά, στέλνεις υποσυνείδητα μηνύματα στον άλλον να σε προσεγγίσει» σημειώνει η Μπέβερλι Πάλμερ, Ph.D., ειδικός στη μη λεκτική επικοινωνία.

4. Ακούμπησε… πάνω σου!
Για να του κεντρίσεις πραγματικά το ενδιαφέρον, πάρε το χέρι σου από το πόδι του και ακούμπησέ το πάνω στο δικό σου. Τα μη λεκτικά σημάδια, όπως π.χ. το να γλείψεις διακριτικά τα χείλη σου και να χαϊδέψεις το λαιμό ή τα μαλλιά σου, μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον ενός άντρα και μάλιστα τον κατευθύνεις να δώσει προσοχή στα σημεία του σώματός σου που εσύ θες.

5. Έλα λίγο πιο κοντά του
Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη κίνηση για να του δείξεις ότι σου αρέσει, από το να τον πλησιάσεις καθώς μιλάτε, όπως τονίζει η Πάλμερ. Διατηρώντας μια τέτοια στάση σώματος, ενώ κρατάς την οπτική επαφή και του χαμογελάς, του δείχνεις ότι σε ενδιαφέρει, προκαλώντας ταυτόχρονα και το δικό του ενδιαφέρον.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ