Βασιλειάδης: “Δίκαια κατακτά το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και με τις λιγότερες σκιές”

Ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα.

Την άποψη του ότι ο ΠΑΟΚ κατακτά δίκαια τον φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με τις λιγότερες δυνατές σκιές, εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε ακόμα στον τελικό του Κυπέλλου και στο γήπεδο που θα γίνει αυτός. Αναλυτικά μίλησε στον Libero FM για

-την έκθεση Sportexpo: «Προσπαθούμε να κάνουμε τη μεγάλη συγκέντρωση του ελληνικού αθλητισμού εδώ. Αυτός ήταν ο σκοπός της έκθεσης, όταν ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια. Νομίζω φέτος, είναι η καλύτερη από τις τέσσερις χρονιές και προσπαθήσαμε να δώσουμε ένα διεθνή χαρακτήρα, να την κάνουμε το κέντρο των Βαλκανίων, όπως είναι και όλο το πρότζεκτ που στήνουμε αυτά τα χρόνια. Παράλληλα με την έκθεση, σε λίγες ώρες έρχονται εδώ οι ομόλογοί μου από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία και αύριο, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε το μνημόνιο συνεργασίας, που θα είναι το «εναρκτήριο λάκτισμα» για τη διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2018. Επομένως, όλο το κλίμα και το περιβάλλον είναι ευχάριστο και το κυριότερο, είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν περάσει 5.000 παιδιά από την έκθεση, έχουν παίξει κι έχουν δραστηριοποιηθεί, άρα δεν έχω λόγο να μην είμαι χαρούμενος».

-την πορεία του ΠΑΟΚ φέτος: «Θα είναι πολύ ευχάριστο και το λέω χωρίς καμία πολιτική χροιά, μια μεγάλη ομάδα να κατακτά ξανά το πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα το οποίο είχε τις λιγότερες δυνατές σκιές. Θέλω να τονίσω ότι στα τελευταία πρωταθλήματα, έχουμε τις λιγότερες σκιές, αλλά και πολλά προβλήματα. Πέρσι, αντιμετωπίσαμε όλο αυτό που αντιμετωπίσαμε. Τα δικαστήρια, τις ιστορίες αυτές, αδικήσαμε τον εαυτό μας, αλλά και το ποδόσφαιρο αδίκησε τον εαυτό του, γιατί ήταν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, μέχρι το σημείο που άρχισαν οι αντιδικίες. Νομίζω ήταν μια καλή χρόνια και ο ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα».

-τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το γήπεδο που θα γίνει αυτός: «Διαβάζω κι εγώ διάφορα δημοσιεύματα και όταν αγανακτώ, βγάζουμε και τις διαψεύσεις, που δεν είναι όμορφο. Είναι δυστυχώς αναγκαίο όταν γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν και ο άλλος τα βγάζει από το… στομάχι του. Όλοι ξέρουμε τι έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια, όσα έχουμε ζήσει όλα τα χρόνια, αλλά τα τελευταία λόγω αυτής της ιδιαίτερης κόντρας ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Κατ’ αρχή δεν είναι σωστό να μιλάμε για τον τελικό, όταν δεν έχουν τελειώσει οι ημιτελικοί και είναι και προσβλητικό για τις υπόλοιπες ομάδες. Η ομοσπονδία είναι αυτή που θα πάρει τις αποφάσεις, αλλά εγώ περιμένω ένα σχέδιο κι ένα πλάνο, για να μην ξαναζήσουμε τα ίδια. Σε κάθε περίπτωση, εάν υπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε και δύσκολες αποφάσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο αγώνας δρόμου που δίνουμε, δεν είναι για το πόσα εισιτήρια θα έχει η κάθε ομάδα, που δε μπορεί να απομονώσει τους 200 που κάνουν τις καφρίλες. Το πρότζεκτ που τρέχουμε την ομοσπονδία, είναι να προλάβουμε να έχουμε την εισαγωγή του VAR στον τελικό. Αν το καταφέρουμε αυτό, στέλνουμε κι ένα μήνυμα για την επόμενη χρονιά».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ