ΝΔ κατά Παππά: Θα καταλάβει σύντομα ότι δεν είναι κατήγορος, αλλά υπόλογος για τον Πετσίτη


Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος για τον Μανώλη Πετσίτη και τις δραστηριότητές του, με τη ΝΔ να βάζει στο κάδρο και τον Νίκο Παππά.

Να κρατήσει ψηλά στην ατζέντα της την υπόθεση Πετσίτη και των σχέσεών του με τον υπουργό Νίκο Παππά, δείχνει αποφασισμένη η ΝΔ, την ώρα που ο ίδιος -αλλά και συνολικά η κυβέρνηση– χαρακτηρίζει την υπόθεση ως «μη θέμα».

Συγκεκριμένα ο κ. Παππάς απαντώντας στο Open σε ερώτηση για την υπόθεση Πετσίτη ανέφερε: «Πρόκειται για μία μη υπόθεση. Η Νέα Δημοκρατία μιλά για συναλλαγές ιδιωτών, έχουν ανοίξει κάποιοι λογαριασμοί και θα δούμε τι έχει συμβεί. Η Νέα Δημοκρατία έχει βρει ένα θέμα που πάει με όλα, σκάνε υποθέσεις με το θέμα των δανείων των κομμάτων, η καταδίκη συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη για υπόθεση παιδεραστίας, η υπόθεση χρηματοδότησης λογαριασμών του από off shore, και ξανανοίγει το ζήτημα Πετσίτη, με δημοσίευμα και μετά ανακοίνωση και έτσι πάει το θέμα».

«O κ. Παππάς θα καταλάβει σύντομα ότι δεν είναι κατήγορος, αλλά υπόλογος. Τον ρωτάμε, λοιπόν, ξανά όσα ξέχασε να απαντήσει σήμερα. Για ποιον ακριβώς λόγο συνταξίδεψε στη Βενεζουέλα με τον ειδικό των offshore Αρτέμη Αρτεμίου; Σε ποιες τσέπες κατέληξαν τα παράνομα χρήματα που έστειλε ο Αρτεμίου στον Πετσίτη;», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη και πρόσθεσε: «Μέχρι να απαντήσει ο κ. Παππάς, ας ενημερώσει τον κ. Τζανακόπουλο, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδόξως δεν έδειξε να γνωρίζει τις σχέσεις του με τα σκοτεινά αυτά πρόσωπα».

Δείτε την δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Ζαχαράκη:

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ