Ολυμπιακός – Σέλουκ: “Δεν τηρήθηκε η συμφωνία για Τουρέ. Κάποιοι θα έχαναν τις θέσεις τους”


Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ, άφησε “αιχμές” για την αποχώρηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνημένα, εξαιτίας κάποιων ανθρώπων μέσα από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάγια Τουρέ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά από μόλις 6 μήνες, στην επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε και ο Ντιμίτρι Σέλουκ υποστήριξε ουσιαστικά ότι αυτό δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Ουκρανός ατζέντης τόνισε ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έκανε λόγο για παραμονή του Ιβοριανού και μετά το τέλος της καριέρας του, αλλά κάποιοι δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους στην ομάδα. Οι δηλώσεις Σέλουκ για Τουρέ

«Είχε προτάσεις από την Κίνα, αλλά τις απέρριψε. Πίστευα ότι πρέπει να παραμείνει πρωταθλητής και όχι να πάει κάπου για τα χρήματα. Δεν πήγε στον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του απλά ως ένας παίκτης. Ο Γιάγια υποτίθεται ότι θα ήταν ποδοσφαιριστής, προπονητής και τεχνικός διευθυντής. Ήταν ευκαιρία για τον Τουρέ να μάθει και έναν νέο ρόλο.

Συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και υπογράψαμε. Οι συμφωνίες δεν τηρήθηκαν, διότι κανείς στην ομάδα δεν ήθελε να εγκαταλείψει τη θέση του. Τρεις μήνες αργότερα λύθηκε το συμβόλαιο και έφυγε από την Ελλάδα. Σύντομα θα δείτε κάτι νέο για τον Γιάγια».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ