Αποστακτήριο ουίσκι και Κέντρο Τεχνών “στήνει” ο Μπομπ Ντίλαν. video


Ο Μπομπ Ντίλαν το πήρε απόφαση κι αυτό που αποφάσισε να δημιουργήσει, έχει το όνομα που θα… έπρεπε να είχε!

Το φθινόπωρο του 2020 θα εγκαινιαστεί στη Νάσβιλ του Τενεσί το Heaven’s Door Distillery and Center for the Arts του Μπομπ Ντίλαν, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία οινοπνευματωδών, η οποία επιβλέπει τη σειρά ουίσκι Heaven’s Door που υπογράφει ο τραγουδιστής/τραγουδοποιός (και βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας).Το ουίσκι του Μπομπ Ντίλαν

Ο πολυχώρος θα περιλαμβάνει αποστακτήριο, αίθουσα συναυλιών, ρεστοράν και «βιβλιοθήκη» ουίσκι, και ένα κέντρο τεχνών στο οποίο θα φιλοξενούνται πίνακες ζωγραφικές και μεταλλικά γλυπτά που έχει φιλοτεχνήσει ο Μπομπ. Το αποστακτήριο θα εγκατασταθεί σε μια εκκλησία – αναγέρθηκε το 1860 – στο κέντρο της Νάσβιλ.

Η ανακοίνωση συνδέεται με την 50ή επέτειο του άλμπουμ «Heaven’s Door» του Μπομπ Ντίλαν, που κυκλοφόρησε στις 9 Απριλίου του 1969. Ήταν το ένατο άλμπουμ του, το πρώτο πραγματικό πρότζεκτ του στη μουσική κάντρι και το τρίτο στο οποίο παραγωγός ήταν ο Μπομπ Τζόνστον.

«Ταξιδεύω εδώ και δεκαετίες, κι είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω κάποια από τα καλύτερα που ο κόσμος του ουίσκι μπορεί να προσφέρει. Αυτό είναι σπουδαίο ουίσκι» είχε πει ο Μπομπ, στην παρουσίαση του ουίσκι Heaven’s Door τον περασμένο Απρίλιο.

Έως τα εγκαίνια του αποστακτηρίου στη Νάσβιλ, το Heaven’s Door παράγεται αλλού στις ΗΠΑ. Όλα τα ουίσκι του Ντίλαν έχουν ευθεία σύνδεση με την πρωτεύουσα της country music είτε όσον αφορά στην απόσταξη είτε όσον αφορά στην παλαίωση ή εμφιάλωση.

Αυτή την περίοδο, ο θρυλικός Μπομπ Ντίλαν βρίσκεται σε τουρνέ εκτός ΗΠΑ, η οποία θα διαρκεί όλο το καλοκαίρι. Τον Μάιο, τα έργα τέχνης του και χειρόγραφα των στίχων των τραγουδιών του θα εκτεθούν στο Μουσείο Gilcrease στην Τούλσα της Οκλαχόμα.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ