Λευκάδα: Φύγαμε για ένα αξέχαστο τριήμερο! Ακολουθήστε μας…

Λονδίνο, Άμστερνταμ ή… Λευκάδα, αν έχετε ξεχάσει που θέλετε να πάτε για μια μίνι απόδραση, η λύση ακούει στην τρίτη επιλογή, που έχει να προσφέρει ασυναγώνιστες συγκινήσεις. Με αυτοκίνητο ή αεροπλάνο, το νησί – που δεν είναι ακριβώς νησί- δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα φανταχτερούς προορισμούς του εξωτερικού.

Ανοιξιάτικα ή χειμερινά; Ίσως κάτι και από τα δυο γιατί ο καιρός μοιάζει με αναποφάσιστο παιδί μπροστά σε βιτρίνα ζαχαροπλαστείου. Μαγιό μαζί με φούτερ και ελαφρύ πουλόβερ, σορτσάκι και ομπρέλα, καπέλο για τον ήλιο και κασκόλ. Γεμάτη αντιθέσεις η βαλίτσα, γεμάτη εκπλήξεις η Λευκάδα. Το καλοκαίρι πάντως μπορεί να περιμένει.

Μέχρι τότε, τον μήνα του Πάσχα, τον δεύτερο της άνοιξης, είναι μια καλή ευκαιρία για μίνι αποδράσεις σε κοντινούς και λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, προορισμούς όπως, γιατί όχι, και νησιά που φαντάζουν… μακριά και καλοκαιρινά αλλά είναι πιο κοντά από ότι κανείς θεωρεί. Πιστέψτε το αλλά με το ΙΧ, με μια μέση ταχύτητα, θα περνάτε τη πλωτή γέφυρα έπειτα από τέσσερις ώρες και κάτι μπροστά από το τιμόνι- χάρη στο νέο δρόμο της Ιονίας Οδού-, αν υποθέσουμε πως ξεκινήσατε από την Αθήνα, αλλά υπάρχει και το αεροδρόμιο του Ακτίου που συνδέεται με το νησί.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ