Παναθηναϊκός: Ο “πράσινος” δρόμος προς τα πλέι οφ της Euroleague – video


Η Euroleague έκανε αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό, με τη διοργανώτρια αρχή να παρουσιάζει την “πράσινη” πορεία προς τα πλέι οφ.

Η Euroleague έδωσε συνέχεια στα αφιερώματα της ενόψει των πλέι οφ που ξεκινούν. Σειρά είχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε να επιστρέψει από την… κόλαση και με τον Ρικ Πιτίνο στο τιμόνι του να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Κεντρικό πρόσωπο του αφιερώματος είναι ο Αμερικανός τεχνικός του «τριφυλλιού», ο οποίος εξήγησε πως η ομάδα του έφτασε στα πλέι οφ.

Στο αφιέρωμα η Euroleague είχε ως κεντρικό πρόσωπο τον Ρικ Πιτίνο, με τον πολύπειρο κόουτς να εξηγεί το πώς η ομάδα του έφτασε ως εδώ.

«Οι παίκτες πήγαν το παιχνίδι του σε νέο επίπεδο. Κατάλαβαν για πιο λόγο έπαιζαν άσχημα προηγουμένως. Κοιτάς τον εαυτό σου στο καθρέφτη και τότε μπορείς να κάνεις τη σωστή αλλαγή, να χτίσεις τη σωστή κουλτούρα», τόνισε.

Ο 66χρονος κόουτς αποθέωσε ακόμα τον Νικ Καλάθη, ενώ για τη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: «αν έχεις να παίξεις 1 ματς, δεν νικά πάντα η ομάδα με το μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά εκείνη που παίζει καλύτερα».Δείτε το βίντεο της Euroleague για τον Παναθηναϊκό


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ