Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τους τραυματίες Γιουλ, Τέιλορ και Ράντολφ


Η σειρά Ρεάλ – Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ της Euroleague ξεκινάει την Τετάρτη (17/4) κι ο προπονητής των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, ενημέρωσε για τους τραυματισμούς των Γιουλ, Τέιλορ και Ράντολφ.

Έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο θα έχει ο Παναθηναϊκός στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα πλέι οφ της Euroleague. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης με την Ομπραντόιρο, ο Πάμπλο Λάσο επιβεβαίωσε ότι ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα αγωνιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με το «τριφύλλι» στη Μαδρίτη, ενώ είναι δύσκολο να προλάβει και την τρίτη αναμέτρηση στην Αθήνα.

Ο Γιουλ θα είναι εκτός αυτή την εβδομάδα και είναι πολύ δύσκολο να τον έχουμε μαζί μας και την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα”, τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσο για τους Τέιλορ και Ράντολφ, δήλωσε: “Ο Τέιλορ είχε ένα πρόβλημα στην πλάτη, έχασε μερικές προπονήσεις, όμως αύριο θα τον έχουμε μαζί μας, όπως και τον Ράντολφ, ο οποίος είχε δεχτεί ένα χτύπημα στον ώμο και είχε χάσει κάποιες προπονήσεις, αλλά αύριο θα τον έχουμε μαζί μας”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ