Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 59χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τον ανιψιό του


Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ενός 9χρονου αγοριού, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το πρωί της Δευτέρας (15/04), ο 59χρονος οδηγήθηκε -φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο- στα δικαστήρια Ηρακλείου, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Κατά την απολογία του, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Neakriti.gr, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ανατριχιαστικά στοιχεία για συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στη δικαστική αίθουσα, συγγενικό του πρόσωπο κατέρρευσε και κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της φρίκης

Ο κατηγορούμενος, βρισκόταν υπό παρακολούθηση και συνελήφθη μετά από αστυνομική έρευνα στο Ηράκλειο. Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως η κακοποίηση του 9χρονου αγοριού είναι μόνο η μία από τις πολλές πτυχές τις υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν πολύ μεγάλο διάστημα να «δέσουν» την υπόθεση, η οποία φαίνεται ότι εξελισσόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 59χρονος φαίνεται να κακοποιούσε το αγοράκι, το οποίο μάλιστα είναι και ανιψάκι του, συστηματικά. Αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν επειδή κινείτο ανάμεσα στην πόλη του Ηρακλείου και σε κωμόπολη της ενδοχώρας απ’ όπου κατάγεται, όπως και το παιδί.

Τον 59χρονο κατάφεραν να τον συλλάβουν χθες ενεργοποιώντας το αυτόφωρο, καθώς υπήρχαν ευρήματα στο σπίτι του και είχαν να κάνουν με την παράνομη κατοχή ενός όπλου.

Τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Πηγή: Neakriti.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ