Η “Marca” για την άνοδο του Βόλου: “Το θαύμα του Χουάν Φεράντο”

Η άνοδος του Βόλου Ν.Π.Σ. στη Superleague έγινε θέμα στην ισπανική “Marca”. Ο προπονητής της ομάδας, Χουάν Φεράντο, μίλησε στο Μέσο της πατρίδας του για το επίτευγμα της πρωταθλήτριας της Football League.

“Για μένα και την ομάδα η άνοδος ήταν πολύ σημαντική, εκτός από απίστευτη. Για την πόλη το να έχει μια ομάδα στην Σούπερ Λίγκα είναι σημαντικό, τόσο για τον τουρισμό, όσο και για άλλα πράγματα”, δήλωσε αρχικά ο Χουάν Φεράντο στη “Marca”, που στον τίτλο της κάνει λόγο για το δικό του… θαύμα στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο 38χρονος Ισπανός αναφέρθηκε σε όσα πέτυχε με τον Βόλο, έχοντας σχεδόν το ίδιο ρόστερ από τη Γ’ εθνική. “Το να ξεκινάς από τη Γ’ κατηγορία με ένα ρόστερ και ανεβαίνεις στη Β’ και μετά στην πρώτη κατηγορία με το ίδιο, είναι κάτι απίστευτο. Πήρα μόνο τον Κότο που τον ήξερα από παλιότερα. Ο άλλος παίκτης που ήρθε τον Νοέμβρη είχε την ατυχία να τραυματιστεί από τον Γενάρη ως το Μάρτη. Το 95% του ρόστερ ήταν ίδιο από την τρίτη εθνική ως εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήμασταν πρώτοι από την τέταρτη αγωνιστική ως σήμερα. Οι παίκτες είναι πολύ νέοι, και πολλοί από αυτούς από την πόλη του Βόλου” ανέφερε ο Φεράντο.

“Ελλάδα και μέλλον είναι δύο λέξεις που δύσκολα σχετίζονται. Μας μένουν ακόμα δύο αγωνιστικές. Αργότερα θα πρέπει να δεις τους προϋπολογισμούς και να δεις πώς θα κάνεις το άλμα σε ένα επίπεδο αρκετά βάρβαρο που μας περιμένει τώρα. Προς το παρόν θέλουμε να απολαύσουμε τις στιγμές που ζούμε, από το να σκεφτόμαστε αυτό που έρχεται”σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ