Θρίλερ στην Κύπρο: Τι αποκαλύπτει η αστυνομία για το πτώμα στο λατομείο


Δεμένη στα πόδια  που αποδεικνύει τη βαναυσότητα του υπό εξέταση ειδεχθούς εγκλήματος, ήταν  το θύμα  πολύ πιθανόν γυναίκα, που εντοπίστηκε στο εγκαταλελειμμένο λατομείο του Μιτσερού την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 15:00 το απόγευμα.

Του Γιώργου Μιχαηλίδη
Όπως πληροφορείται το «Νewsbomb», η Αστυνομία διερευνά πολλά ενδεχόμενα, ένα από τα οποία είναι η γυναίκα που βρέθηκε σαπουνοποιημένη, σε αποσύνθεση να δολοφονήθηκε σε διάστημα τριών μηνών έως τριών ετών από την ημέρα που εντοπίστηκε.
Όλα δείχνουν ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε δολοφονημένη στο εν λόγω σημείο. Σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες ενδέχεται το θύμα να ήταν χειροπόδαρα δεμένη καθώς και με σεντόνι.
Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος ερωτηθείς από το «Νewsbomb» ανέφερε ότι οι καταθέσεις θα ληφθούν από οποιοδήποτε μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα.
Ο κ. Σιάηλος είπε ότι η νεκροτομή θα δώσει κάποιες απαντήσεις.
Παράλληλα, τόνισε ότι πρόκειται μάλλον για Ασιάτισα, παραλληλίζοντας το υπό εξέταση έγκλημα με τη δολοφονία του 2004 του Παύλου Χριστοδούλου που βρέθηκε δολοφονημένος στην «καρδιά» της Λευκωσίας με πρωτεργάτες ένα Πακιστανό και ένα Κινέζο.
Ηθικός αυτουργός θεωρήθηκε η γυναίκα του Χριστοδούλου Μάγδα την οποία ερωτεύτηκε παράφωρα ο Πακιστανός.
ΠΗΓΗ Newsbomb.com.cy


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ