ΑΕΚ: Θεραπεία ο Κλωναρίδης. Παραμένει εκτός κι ο Τσιγκρίνσκι


Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση του και έμεινε ξανά εκτός προπόνησης στην ΑΕΚ, όπως και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί πλέον στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου βρίσκεται ένα… βήμα από τον τελικό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει πάντως να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Κλωναρίδη και Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός αμυντικός παραμένει εκτός για την Ένωση, ενώ και ο Έλληνας επιθετικός έκανε θεραπεία στα Σπάτα, αφού δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση. Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έκανε θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στη μέση του, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο (16/4) η ομάδα έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί (10.30) της Τετάρτης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ