Euroleague: “Βόμβα” στη Ρωσία. Έκανε break στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας η Μπασκόνια – videos


Η πρώτη έκπληξη και το πρώτο break στα πλέι οφ της φετινής Euroleague είναι γεγονός, με τη Μπασκόνια να “αλώνει” την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 78-68, να ισοφαρίζει τη σειρά σε 1-1 και να επιστρέφει πλέον στην έδρα της για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4.

Μετά από μία «βαριά» πρώτη ήττα, η Μπασκόνια εμφανίστηκε εντελώς αλλαγμένη στο δεύτερο ματς της σειρά των πλέι οφ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 78-68.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, ξεκινώντας δυνατά το ματς με +9 στην πρώτη περίοδο για να αντέξει στη συνέχεια στην αντεπίθεση των Ρώσων και να πάρει προβάδισμα νίκης στο τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο και έληξε με σκορ 52-66. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, προσπάθησε να αντιδράσει στο τέλος, χωρίς να καταφέρει όμως ούτε να μειώσει τη διαφορά.

Σιλντς και Χίλιαρντ οδήγησαν επιθετικά τους Βάσκους με 15 και 16 πόντους αντίστοιχα, την ώρα που ο Πουαριέ ήταν «κυρίαρχος» μέσα στη ρακέτα και έκανε ρεκόρ στα ριμπάουντ σε μία σεζόν στη Euroleague. Μόνο ο Κλάιμπερν στάθηκε στο ύψος του για τους Μοσχοβίτες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ