Νέα Δημοκρατία κατά Μπαζιάνα: Πήγε στη δίκη της Χ.Α. να τιμήσει την “επέτειο” της καθυστέρησης

Οργισμένη ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την επίσκεψη που έκανε σήμερα (19.04.2019) η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στη Μπέτυ Μπαζιάνα, λέγοντας πως αποφάσισε να πάει σήμερα (19.04.2019) στη δίκη της Χρυσής Αυγής για να… τιμήσει την «επέτειο» της καθυστέρησης που παρουσιάζει η διαδικασία και την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσάπτει στην κυβέρνηση. Μπέτυ Μπαζιάνα: Εμφάνιση στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Αύριο, 20 Απριλίου, συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής «την οποία προκάλεσε η ΝΔ με στοιχεία που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ήδη από το 2013», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και σε σκληρό τόνο, η ανακοίνωση της ΝΔ συνεχίζει: «Προφανώς την «επέτειο» της πρωτοφανούς αυτής καθυστέρησης που οφείλεται αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να τιμήσει σήμερα στο δικαστήριο η σύζυγος του πρωθυπουργού».

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα «να εξηγήσει για ποιον λόγο όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με τη ΧΑ. Στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, στις πλατείες της αγανάκτησης, στο δημοψήφισμα παρωδία, στις κοινές επισκέψεις βουλευτών τους στα νησιά, στην προσπάθεια να επιβάλλουν απλή αναλογική, στον διορισμό της κ. Θάνου στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού».

Και καταλήγει με τη φράση: «Έχει και η υποκρισία τα όρια της».

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ