Ελευσίνα:Πήγαιναν με αυτοκίνητο και trailer κι έπαιρναν ότι μπορούσαν από παροπλισμένο πλοίο.


Ναυτιλιακό εξοπλισμό από το παροπλισμένο πλοίο “Samos spirit” που ήταν πλαγιοδετημένο, στην περιοχή Βλύχα της Ελευσίνας, προσπάθησαν να αποσπάσουν άγνωστοι, και συνελήφθησαν από στελέχη της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για την υπόθεση τρία άτομα.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του λιμενικού σώματος, το λιμεναρχείο ενημερώθηκε από φύλακα της περιοχής με αποτέλεσμα να μεταβούν άμεσα στο σημείο περιπολικό σκάφος του λιμενικού και όχημα από ξηράς.

Kατά τη διάρκεια ελέγχου στο πλοίο από στελέχη του λιμενικού διαπιστώθηκαν παραβιασμένοι χώροι ενώ είχαν προκληθεί υλικές ζημιές. Επίσης, από το μηχανοστάσιο είχαν αποσπαστεί εξαρτήματα, ενώ στη γέφυρα του πλοίου είχε γίνει απόπειρα αφαίρεσης ναυτιλιακού εξοπλισμού. Τρεις συλλήψεις

Κοντά στο σημείο στελέχη της ασφάλειας του λιμεναρχείου εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 32χρονο ημεδαπό και έναν 35χρονο αλλαδαπό. Επίσης, μετά από έρευνα εντοπίστηκε και συνελήφθη και ένας 44χρονος ημεδαπός, ως οδηγός και ιδιοκτήτης Ι.Χ.Ε. οχήματος με τρέιλερ, εντός του οποίου ανευρέθησαν διάφορα εργαλεία, σάκοι και μπρούτζινα αντικείμενα.

Επιπροσθέτως, λίγα μέτρα πιο κάτω εντοπίστηκε λέμβος, για την οποία ο 44χρονος επέδειξε ναυτιλιακό έγγραφο το οποίο δεν αντιστοιχούσε στα στοιχεία της λέμβου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα με το ρυμουλκό, η λέμβος και ο εξωλέμβιος κινητήρας, διαρρηκτικά εργαλεία, ένας σουγιάς πτυσσόμενος με δύο λεπίδες οκτώ και εννέα εκατοστών, το ποσό των χιλίων εκατόν πενήντα ευρώ (1.150 ευρώ) που έφερε ο 44χρονος, τρία κινητά τηλέφωνα και ένας φορητός υπολογιστής.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ