Αγωνία για την έγκλειστη σε ψυχιατρείο Britney Spears


Το μυστήριο γύρω από τη νοσηλεία της Britney Spears σε ψυχιατρική κλινική συνεχίζει να πυροδοτεί η μητέρα της με την παράξενη δραστηριότητά της στα social media.

Καθώς οι φαν της 37χρονης τραγουδίστριας αναζητούν απαντήσεις για την κατάσταση της ψυχικής υγείας της, η ανάρτηση της φωτογραφίας μιας γονυπετούς πιστής από την ίδια της τη μητέρα προκάλεσε πανικό.

«Όταν οι πολεμιστές του Θεού γονατίζουν, η μάχη δεν έχει τελειώσει. Τώρα αρχίζει», έγραφε πάνω της η φωτογραφία που ανάρτησε η Λιν Σπίαρς, με την ίδια να σχολιάζει: «Αυτό είναι πίστη».
Από κάτω ακολούθησε βροχή σχολίων από ανήσυχους φαν, κάποιοι εκ των οποίων ζητούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για την κατάσταση της σταρ, ενώ άλλοι διατύπωναν τις δικές τους εκτιμήσεις επ” αυτού. «Ελπίζω πραγματικά να στηρίζετε την Μπρίτνεϊ στην προσπάθειά της να βάλει τέλος στη δικαστική κηδεμονία από τον πατέρα της. Ελπίζω ο άρρωστος πρώην σύζυγός σας να μην κρατάει την κόρη σας κάπου παρά τη θέλησή της», ανέφερε ένας εξ αυτών, με τη Λιν Σπίαρς να κάνει «like» στο σχόλιό του, προκαλώντας μεγαλύτερο σάλο.

Η μητέρα της έκανε «like» και στο σχόλιο ακόμα ενός φαν, ο οποίος ζητούσε από όλους να ακούσουν ένα «έκτακτο special επεισόδιο» που ανέβηκε σε fan podcast, το οποίο διατύπωνε παρόμοιους ισχυρισμούς.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ