Αντίνοος Αλμπάνης: Τρέχει και δε… φτάνει!


Μπορεί να σταμάτησαν τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», αλλά ο Αντίνοος Αλμπάνης συνεχίζει να τρέχει μαραθώνιο…

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά του Open Tv μπορεί πλέον να μην έχει γυρίσματα, αφού η σειρά oολοκληρώθηκε, ωστόσο το πρόγραμμα του παραμένει επιβαρυμένο και αιτία είναι τα θεατρικά του σχέδια, για τα οποία είναι ιδιαίτερα χαρούμενος.

Από τη μία, ο μονόλογος «Το φινιστρίνι», που παρουσιάζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Από Μηχανής Θέατρο, σημειώνει μεγάλη επιτυχία και βρίσκεται σε συζητήσεις για να επαναληφθεί και του χρόνου και από την άλλη κάνει ήδη πρόβες για την κωμωδία του Μολιέρου «Κατά φαντασίαν ασθενής» σε διασκευή-σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με το My tv τη συγκεκριμένη παράσταση θα την παρουσιάσουν το καλοκαίρι σε μια μεγάλη περιοδεία. Παράλληλα, ο ηθοποιός αναμένεται να αρχίσει σύντομα πρόβες και για το θεατρικό έργο στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη καλλιτεχνική περίοδο. Συγκεκριμένα, στον «Αρχιμάστορα Σόλνες», που θα δούμε στο Θέατρο Ιλίσια, με τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ