Παναθηναϊκός – Κιλπάτρικ: “Ξέρει να επιστρέφει ο Καλάθης. Θα έρθουν και τα σουτ”


Ο Σον Κιλπάτρικ ανέλυσε τα λάθη του Παναθηναϊκού στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης και επισήμανε τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια, ενώ στάθηκε στο πλευρό του Νικ Καλάθη, δηλώνοντας σίγουρος για την ανάκαμψή του.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε στο δεύτερο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ψάχνει πλέον τρεις σερί νίκες για να «κλέψει» την πρόκριση, αλλά ο Σον Κιλπάτρικ έδειξε να πιστεύει στην ομάδα του, όπως και στον αρχηγό Νικ Καλάθη για την ανάκαμψή τους.Οι δηλώσεις του Κιλπάτρικ

«Δεν μπήκαν τα σουτ. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να παίζουμε άμυνα. Η άμυνα είναι θέμα προσπάθειας, κάτι που μπορείς να ελέγξεις εσύ. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν θα μπουν τα σουτ. Εμάς δεν μπήκαν. Ασχοληθήκαμε με τα χαμένα σουτ και με μια ομάδα όπως η Ρεάλ δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Όταν τρέχουν, είναι καλοί, όπως και εμείς. Δεν μπορούμε να καθόμαστε και να σκεφτόμαστε γιατί δεν μπαίνουν τα σουτ»

Για το αν τους σταμάτησε η Ρεάλ Μαδρίτης: «Όχι. Χάσαμε σουτ, ανοιχτά σουτ. Πήραμε πράγματα που θέλαμε. Δεν μας σταμάτησαν. Χάσαμε σουτ».

Για το αν έχουν το χαρακτήρα να επιστρέψουν: «Ναι. Ήμασταν σε μια δύσκολη περίοδο. Έπρεπε να παίξουμε 11 ματς και να νικήσουμε στα εννέα. Δεν είναι ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε. Το καλύτερο για εμάς είναι ότι μας αρέσει να πηγαίνουμε στο τελευταίο παιχνίδι. Έτσι είναι τα πλέι οφ και πρέπει να το κάνουμε. Έχουμε μια μέρα να δούμε τι έγινε στο βίντεο. Μετά, όμως, πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά», δήλωσε επί του θέματος.

Τι πρέπει να προσέξουν από εδώ και πέρα: «Πρέπει να είμαστε οι εαυτοί μας. Πρέπει να επιστρέψουμε σε… εμάς και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Όπως μας είπε και ο Τζέιμς, η άμυνα πρέπει να είναι πρώτη. Τα σουτ και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Η άμυνα πρέπει να είναι προτεραιότητα και μετά ακολουθεί η κυκλοφορία της μπάλας. Όσο καλύτερα κυκλοφορούμε την μπάλα και βάζουμε περισσότερους παίκτες στο παιχνίδι, τόσο καλύτεροι είμαστε».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και το sold out: «Αυτός είναι ο κόσμος μας, το έχουμε δει αυτό. Θα κάνει sold out σε κάθε ματς. Μας αρέσει πολύ αυτό. Αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα προστατεύσουμε την έδρα μας».

Για τον Καλάθη: «Πρέπει να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Δεν μπορεί να καθίσει να αναλύσει τι έγινε σε ένα ματς. Είναι επαγγελματίας εδώ και πολλά χρόνια. Πρέπει να σε ενδιαφέρει το επόμενο ματς και το πώς θα βγεις πιο δυνατός, με τον τρόπο που ξέρει ο Νικ. Θα επιστρέψει. Αυτό το κάνει πολύ καλά».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ